Komentari na vest

Ko je čovek od pola milijarde dolara, nesuđeni bejzbolaš i vladar omiljenog sporta Jenkija?

I

Iz 1 u x

pre preko 1 godinu

Mahomsu je dovoljno jedno glavno oruzje u napadu i to je Kelce, on od svih ostalih hvataca napravi majstore, prvo Hil, sad ce Toni i Mur, lik je sigurno najtalentovaniji QB koji je igrao do sada...preciznost, mobilnost, jacina ruke, brzina koja je podcenjena, sve ima covek
S

Sir

pre preko 1 godinu

I za Erona Rodžersa su govorili da je najveći talenat NFL-a.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Za sada je Tom Brejdi najbolji kvoterbek svih vremena sto ne znaci da u buducnosti Patrik Mahoms nece moci da uradi cudo i prestigne ga.Ima tu potencijala.
M

Maltese falcon

pre preko 1 godinu

Decko bi mogao da pretekne Brejdija ako ga povrede ne sprece. Odlican je
r

rea

pre preko 1 godinu

Nema šanse. Dobra generacija QB-ova je stigla, a on ima realnih 10 godina da osvoji još 5 titula. Talentovaniji je od Brejdija XX puta, to je fakat, ali je isto tako fakat da je 7 titula koje je uzeo Brejdi nenormalna cifra za NFL. Podatak koji to potvrđuje je da se posle njega za najvećeg QBa ikada smatraju Mening i Montana koji kombinovano nemaju 7 titula.
S

Severac

pre preko 1 godinu

Jedan je Brejdi, teško će ga neko stići. Prvo, Brejdi je imao jako dugu karijeru zahvaljujući svom načinu života, posvećenosti, ali i sistemu koji je vladao u Nju Inglandu. Drugo, Brejdi se odricao dela zarade kako bi imao kvalitetne saigrače. I to je jedan od razloga za veliki broj Super Bowl-ova. Recimo, Eron Rodžers je možda veći kapacitet od Brejdija, ali je uvek sebe stavljao u prvi plan. Mahoms je veliko ime američkog fudbala, ali nisam siguran da će uspeti da se izbori sa "mladim lavovima".
G

Gosthdkaj

pre preko 1 godinu

odlicni odgovori... Rogers je vrh kvoterbek koji je pored sebe dobre saigrace imao u mozda 3-4 sezone i osvojio je tada jednu titulu... zbog platnog ogranicenja i ne moze vise.... to je ono sto ce mahomsu u buducnosti faliti a ono sto je brejdi skoro uvek imao
G

Gostgg

pre preko 1 godinu

Isti Sekil O Nil