Komentari na vest

Ko je novi selektor: Čovek zvani trofej, Vošin trenerski produkt, 24 sata dnevno živi za rukomet

D

Dobar izbor

pre 2 meseca

Iz sezone u sezonu Boris je sve bolji trener i zasluženo mu je ukazano poverenje. Radan je, dobar taktičar...jednostavno zna kako da napravi rezultat. Preuzima reprezentaciju u teškoj situaciju slično kao što je onomad preuzeo i prvi tim RK Vojvodina. Na koji nivo je podigao klub u kojem radi govore rezultati , a nema sumnje da će napraviti dobar posao i sa reprezentacijom. Srećno.
Z

Znas

pre 2 meseca

On sa uspehom kluba nema ama bas nikakve veze nego jeftic
O

Oliver Twist

pre 2 meseca

Znas@Najzasluznija je Jecmenica kao savetnik direktora,prica se da se odlicno razume u rukomet a jos bolje u finansije.
н

нс бој

pre 3 meseca

Браво Ројевићу,не сумњам у твоје часне и патриотске намере,пуна подршка,ти си понос Новог Сада.
I

Iske

pre 3 meseca

Pravi izbor, puno sreće i uspeha u radu sa reprezentacijom želi ti tvoj Vrbašanin.
M

More plavo

pre 3 meseca

Odbojka za 3 godine promeni 3 selektora i igraju 3 finala.Dva evropskog i jedno svetskog.Donesu medalju iz lige nacija i sa olimpijade.Plasiraju se u Pariz.Promene pola tima za 2 godine.Odu Rašić,Popović libero,Veljković,Malesević,Blagojević itd a na evropskom 2021 ne igra Drča na svetskom 2022 Maja Ognjenović na evropskom i oi 2021 Jovama Stevanovići .2023 ni Brankica Mihajlović. Terzić2021,Santareli 2022 ,Gvideti 2023 i svi u finalu.Rukomet o tome može da sanja.Sistem ne postoji.Kraj i tačka.
G

Gvidetti

pre 3 meseca

Gvidetti nikad ne bi ni bio selektor Srbije da nije gospodjice Jelena Nikolic. Njegova bivsa igracica u Vakifbanku. Za sve ostalo se slazem sto si napisao, ali on nije selektor za nas i zna se kako je dobio posao.
X

X gost 1123

pre 3 meseca

Na OI ne idemo po tradiciji.Preskačemo i svetsko.Kakav selektor kakvi bakrači...Sistem ne postoji tj sistem je 1 čovek.
R

Radiša Bunjevački

pre 3 meseca

A šta će biti ako Upravni odbor RSS ne izglasa predlog ili bolje rečeno samovolju gospodje Delić?
S

Samo pitam

pre 3 meseca

Ok, a koji je u tom slučaju predlog UO? Imaju li neko "veće" ime spremno da se uhvati u koštac sa izazovom zvanim reprezentacija?
V

Vrbas

pre 3 meseca

Grad Novi Sad i Palićko jezero.. Tamo je uvek veselo. Kako ide u ena starogradska pesma Tamo oko Fruške Gore. Nek bude veselo sa mladim vrhunskim već dokazanim trenerom sad i selektor
Z

Zika Obretkovic

pre 3 meseca

Sada je stvarno kraj. Zbogom srpski rukomete. Rojevic je dobar decko, ali nije svestan sta ce mu ovi cirkuzanti iz saveza raditi. Vojvodina se dugo opirala, ali je na kraju ipak nasela na foru.