Komentari na vest

Ko poslednji izađe, nek ugasi svetlo: Egzodus iz Partizana, ostali samo juniori

R

Rasputin

pre gotovo 2 godine

Dobro, i? Krenite od nule, vezite ove klince dugorocnim ugovorima i da igraju za stipendije tj do 1000 evra mesecno, neka odigraju dve sezone i ko se pokaze prodajte ga preko pa od tih para sanirajte dugove i resen problem… Nego vi to necete jer ste navikli da kukate i da vam se daju pare na gotovo… imate besplatan bazen, u koji dinara niste ulozili decenijama, zasto ne ulozite u njega pa od izdavanja zaradite pare za igrace i plus platite porez? Losa vam je poslovna politika zadnjih 20 godina i to vam je sve sad doslo na naplatu… a vi se tesite da vas zvezdasi unistavaju
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Provaljena šema.Uključi kukavicu i pozivaj se na to kako neko sistematski svesno unistava sve što ima veze sa partizanom i eto para od države da se dokaže da nije tako pa kad opet ponestane para da se krade opet uključi kukavicu i tako u krug.Navikli da im neko samo daje pa to ti je.A stara poslovica kaže "Coravoj kokoški ne vredi davati"
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

oteras vazuru njegovu platu das VK i resen problem . Jednim udarcem dve muve
G

Gost0000

pre gotovo 2 godine

Bravo zvezdaši, bravo za komentare. Da ste vi živi i zdravi. Nemoj slučajno da neko ostavi neki realan komentar.
K

Katanac.

pre gotovo 2 godine

Gasi...Gasi...Gasi...Gasi...Gasi...Gasi... ODMAH!
R

Real

pre gotovo 2 godine

Ako se ne varam ta škola je napravile šampione koji su donosili medalje sa velikih takmičenja??? Ups ili je to bila CZV? Živi bili pa videli, Partizan ko društvo je imao uvek najbolju školu u većini sportova dok je Zvezda funkcionisala na drugi način, gašenjem svega što im veze za Sportskim društvom Partizan vi uništavati reprezentacije koje će ubuduće donositi medalje u svim sportovima... Govorim o legendama i činjenicama...
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Treba da ugase i jedne i druge...pa se u penziji prepucavajte do mile volje.
K

Komunjare

pre gotovo 2 godine

Varas se.
B

Bg1

pre gotovo 2 godine

vaterpolo se urusava zato sto se promenilo drustvo u kome zivimo. sve manje roditelja ce dati svoj dete na vaterpolo iz prostog razloga sto iako postanu vrhunski tu nece zaraditi ozbiljan kes. roditelj ce za svoje dete pre izabrati fudbal, kosarku, tenis...
b

bager

pre gotovo 2 godine

koji je smisao kluba novi beograd? pa fino uložite u 3-4 kluba u državi koji će imati zadatak da vaterpolo drže na najvišem nivou... ali nama je najbitnije ko je zvezdaš a ko partizanovac, pa se prepiremo, a sad nam se to obija o glavu na reprezentativnom nivou, zahvaljujuć svima, da to naglasim, od navijača pa do uprava klubova i političara
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Ma realno fudbal jedini u Evropi podiže mase naroda, svi ostali sportovi pa i košarka se više gledaju zbog rivaliteta - ja sam bolji- on je bolji- mi smo bolji- a ne nekog uživanja i strasti i sve je manje gledalaca, jedino kod partizana-budućnosti-Zvezde-olimpijakosa-pao i turaka zbog mržnje, a tek vaterpolo, ko to gleda još ?
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Ameterski sport svuda u svetu.. niko ozbiljan to ne placa...igra se u slobodno vreme...

Ivica Gasic

pre gotovo 2 godine

...i hajde sad opet kuknjava kako im država ništa ne pomaže, kako neko namerno gasi najtrofejniji VK ove države i regiona, i kako, i kako, i kako ... Evo znači opet ista priča oko ovog kluba kao i svaka prethodna u zadnjih 30 godina! Pa dokle bre više??! Znači vidi se da ne može, da nemaju načina, nemaju kadrove, nemaju decu, nemaju školu, dobili za dž bazen i opet ništa - pa gasi više to svetlo, zaključavaj more!! Da imaš još 1000 titula više i osvojenih čega već, ne može brajko - gasiiiii
П

Паун

pre gotovo 2 godine

Да ли си био таквог мишљења и за ФК Ц.Звезда кад су они грцали у дуговима пре коју годину?!
S

SamoRazmislite

pre gotovo 2 godine

Cekaj bre,ako su najjaca skola gde im ti igraci u vaterpolu fudbalu,u kosarci imaju 11 crnaca...ugasili VK Bečej pa sipali u vk partizan,ugasise kk hemofarm,ugasise Rk metaloplastiku da bi iz 3. Srpske lige uskičili u 1. Ligu a opet im kriv čović hahahah

Banjica

pre gotovo 2 godine

VK Becej bio instant projekat kao Novi Beograd,Zvezda ,Radnicki kad je on osnovan i odma postao sampion Evrope zna se i sa kojim igracima kao i nabrojani timovi samo je Partizan decenijama kroz skolu pravio igrace .
B

Becejac

pre gotovo 2 godine

"VK Becej instant projekat" Jado pa VK Becej je osnovan 1947god a ugasen 2002. 2000god kada je Becej bio prvak Evrope drzava dinara nije dala nego grad je bio sponzor.

Banjica

pre gotovo 2 godine

Instant projekat zato sto se uzdigao tek 90 ih do tada klub bez ikakve tradicije odjednom osvaja 5 titula zaredom igra nekoliko finala lige sampiona a uzimao je i od Zvezde neke igrace tada igrali mu Sapic,Soro ,Vasovic ,Sostar... Tako su kasnije radili ostali klubovi koji su se za godinu ili 2 popeli na vrh pa se vrlo brzo spustili.
B

Banjica2

pre gotovo 2 godine

A nije instant projekat kada ti u KK Partizan ubace 20 meleona?
@

@banjica2

pre gotovo 2 godine

Nas nece pitati "ko ste vi" kad krene EL

Banjica

pre gotovo 2 godine

Kako se to moze porediti KK Partizan igrao 13 godina zaredom Evroligu ima titulu prvaka jos 3 trofeja Evropska, Zvezde nije 14 godina vratili joj 16 miliona duga za 6 meseci slicno kao u vaterpolu su je podigli samo sto je ona nekad davno i bila nesto u tom sportu.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Realno mnogo hoćemo. U ovom sportu se ne vrti bitniji novac i to je to
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Ostali samo juniori i dugmići.
К

Косингас

pre gotovo 2 godine

Јел сад опет држава крива? Што је сипала милионе и плаћала дугове неспособног руководства, од Шоштара, па до ових последњих?! Увек су други криви... Сви вас ето мрзе, што вам више не дају да крадете и отимате као што сте радили 50 година.
J

Je.. g...

pre gotovo 2 godine

Laganjem nista se ne postize...ako nekog drzava gura to je od uvek bila karleusa...
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Da je država sipala milione u VK Partizan ne bi bio pred gašenjem. Bio bi u najmanju ruku ka fk Zvezda i kk FMP.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

SSSS tvoj vaterpolo klub je pre dve godine bio duzan 6mil eura to ti je licno Filip Filipović izjavio.Drzava namirila dug a vi opet duzni pa dokle vise.Zvezda je zbog mil eura bila izbacena u 4 ligu.Ako mogla Zvezda od pocetka onda mozete i vi.Dosta ste bili na drzavnoj sisi.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Veliki sam zvezdaš već 50 godina ali smatram da je velika sramota šta se radi sedmostrukom prvaku Evrope ako se ne varam. Ovde im stvarno priznajem da su oduvek bili najbolji klub i najbolja škola vaterpola. Sada ko je kriv za nastalu situaciju to znaju samo rukovodioci kluba.
p

pitam za tetku

pre gotovo 2 godine

Sto bi Filip Filipovic reko” u reprezentaciju mogu samo ako igram za partizan” toliko o tome.
D

Dzaba

pre gotovo 2 godine

Slabo pratis sport Pele. Dzaba.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Ко је уништио вк? Држава која је давала помоћ и бесплатно коришћење базена или ваше руководство?
N

Nenad Markovic Neca

pre gotovo 2 godine

Znate li kakvo je stanje na bazenu Banjica? Jezivo. Voda je ledena cak i sada kada je napolju 38. Plafon se raspada a cak se golubovi tu gnezde (licno video). Tusevi su hladni jer nema tople vode. Temp unutrasnjeg bazena je kao 24/25 stepeni ali nema sanse da je tolika. Horor je Banjica.
H

Hahahha

pre gotovo 2 godine

Zašto im trebaju tuševi kad se kupaju u bazenu
N

NoName2

pre gotovo 2 godine

Znamo kakvo je stanje. Znaš li da je to tako skoro 40 godina. Još od vremena od kada im dat bazen na raspolaganje oni ne ulažu jedan jedini dinar u njega. Dovedu bazen u stanje ruine, onda uleti vaterpolo savez koji se prihvati organizacije nekog EP ili SP, država sredi bazen i sve tako u krug. Evo pre dva meseca smo dobili organizaciju SP čini mi se, šta misliš ko će da sredi Banjicu?
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Neka vam posude oni koji kupuju igrače od 3 miliona evra
E

E moj ti

pre gotovo 2 godine

Ajmo drzavo livaj jos 6mil eura.Da li ima kluba u tom JSD da nije duzan bar mil eura
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

ККЦЗ, најтрофејнији клуб је такође играо са јуниорима, у време кад смо наводно били државни пројекат, а носили нам кошеве и имали дресове без спонзора. Тада смо и изгубили -41, на опште одушевљење мањинске групе навијача. Ево прилике да видимо како институција игра са јуниорима, да видимо ту чувену школу. Базен имају бесплатно, једини у Србији, да их видимо у том базену ко су и шта су. И колико могу.

nikola.p

pre gotovo 2 godine

Најтрофејнији у чему...у играма кошарке на блату! Сигурно не као озбиљан КК у Европи и Свету, што Партизан 100 пута јесте! О чему ви лупетате... Уништава се најбољи ВК у Европи ( уз Младост ), а ви, комплекси, па ово, па оно... Срамота. То је кад паметни ћуте и стиде се, а ... причају ( лупетају ) и делају. Ајде, тишина, срам вас било! Тишина! Партизанови играчи су дали толико овој земљи... туга...
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre gotovo 2 godine

naravno da ste bilo, Pesic bio trener, sasvim dovoljno!
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Па и ВК Партизан је најтрофејнији у доба Тита, а колико се сећам, Звезда је била првак Европе недавно, а Партизана се нико више ни не сећа. Не знам заиста шта су играчи Партизана дали овој земљи?!? Мени нису ништа. Као што рекох, ево прилике да покажу да су најјача школа. Сад су сви играчи из те чувене школе, хајде да видимо где су на табели. А што се тиче Пешића, он је играо са омладинцем Недовићем, исто као што ће ВК Партизан, па ето и ту сличности.
@

@Братина |

pre gotovo 2 godine

Sa takvim ,,juniorima" cela jedna petorka je igrala sa Zvezdom u cetvrtoj utakmici finala bili su mozda i mladji nego vasi ,,juniori" od 2011. sa igracima tih godina je Partizan 2 godine kasnije uzeo Jadransku ligu ali vasi su juniori a kod nas se ne mogu smatrati ni mladim igracima.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Мислиш на ово финале које смо освојили? Свака вам част, ући у финале после 10 година је велики успех за вас.
@

@Братина | |

pre gotovo 2 godine

Ucicemo ponovo i osvojiti je po 7 put u istoriji, nije to poenta nego da vi vas zovete juniroima da su sa nama igrali juniori 2011. kad ste bili ponizeni a igrace istih godina sa nase strane vasi nisu smatrali ni mladima zato sto su vas drzali na oko 30 razlike a oni ce ove biti jos duplo jaci.
K

Koliko...

pre gotovo 2 godine

...znam, Partizan nije osvojio ništa u košarci, a razlika se gleda na kraju serije.
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Šteta što se to dešava, ali dešavalo se i ranije, ovo je, tipa, 5. put u 15 godina, opet će se volšebno oporaviti, vratiti reprezentativce, pootimati talentovane klince i nastaviti priču o 'najboljoj školi', jer znaju da demagogija prolazi mnogo bolje od teškog rada. Iskreno se nadam da ce se partizan oporaviti i srabilizovati, ali nemoj da se lažemo, to nije zdrava sredina već decenijama, uz male prekide kad je Šoštar bio sekretar sporta i tome slično
L

LukeCage

pre gotovo 2 godine

Naš vaterpolo se polako urušava, a sve je to plod sistemstskog uništavanja VKP. Stvarali su se decenijama vještački klubovi - Bečej, CZ, Radnički, Šabac, Novi Beograd... Sve je to kratkog daha, jer nema tradiciju, nema korijen. Jednostavno je - uništavanjem VKP, uništava se i srpski vaterpolo.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Наш ватерполо се урушава јер нема деце у Србији, а и то што има иде на фудбал и тенис. Из истог разлога нам се урушава све у држави. Партизан је ту битан као Р у Марлборо.

Banjica

pre gotovo 2 godine

Jeste da odavno kod nas je depopulacija ali idalje ima dece koje neko mora da trenira i da od njih napravi igrace kada ce se pojaviti novi Mitrovic,Filipovic ,Jaksic koji je od mladjih generacija sto Novi Beograd i ostali ne naprave takve zato sto nemaju strucnjake za to sposobne.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Шта сад са бесплатним коришћењем базена? Одакле паре за Београд? За ове што се позивају на традицију и Бечеј је био првак Европе па је угашен.
M

Maximuss

pre gotovo 2 godine

Sad ce Ostoja da izvuce i VK. Sta sve covek mora da radi
J

Jbts

pre gotovo 2 godine

Mora se pomoći Novom Beogradu, klubu sa tradicijom i mnoštvom navijača.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Nista onda neka Partizan pokusa nekako da nadje pare vec sad da pokusa da ih sakuplja i da proba da dovede reprezentativce iz vaterpolo zemalja.Moraju i navijaci Partizana da pomognu ako ikako mogu.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

A mislis da nema veze sa tim sto ste u tim sportovima podmetali drugima nogu kad god vam se ukaze prilika, zauzimali SC Banjica i terali druge sa bazena, dobijali Zemunelo od drzave, tukli sudije, imali Mirka Marjanovica, Ivicu Dacica, Borisa Tadica iza sebe, otimali igrace u kosarci? Karma is a bitch.
Л

Лукаку 98

pre gotovo 2 godine

Предсказање за ккп 2023. :)
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

Jel bi bio srecniji u zivotu?Da se ugasi klub koji je bio sedmostruki evropski prvak pa ma kako se on zvao?Sta mislis da dodje do toga da se ugasi klub kao sto je FK Zvezda?Ja prvi kao Partizanovac to ne bih voleo ni zeleo da se desi.
S

Sani Boj

pre gotovo 2 godine

Pa sta je cudno. Zadnjih 10 gidina se sistematski unistava JSD Partizan ,prvi je ugašen hokej klub, pa su krenuli na vaterpolo, pa kosarka i fudbal, a razlog sto je Partizan bio dominantan u tim sportovima. U odbojci i rukometu nismo bili najbolji i zato su ostavljeni na miru. Sve je jasno vec odavno, nezapamcen teror.
G

Godzila

pre gotovo 2 godine

Smarate više sa tim teorijama. Ali baš smarate.
M

Motel Radmilovac

pre gotovo 2 godine

A sve može da se svede pod patologiju jednog čoveka. Čuj ovog " smarate" idi gledaj zadrugu čobane.
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Што је рекао Савић за последња два такмичења Србије БЛАМАЖА! Питам се због чега,и ево одговора!
B

Bon Jovi

pre gotovo 2 godine

Kad posluješ nedomaćinski i pate trpaš u džep tako bue na kraju. Zahvalite se Šoštsru, Udovičiću i toj ekipi koja je "stručno" vodila klub.
P

PFC

pre gotovo 2 godine

Naravno, period stabilizacije je bio u izbornoj godini, sad je ovo sve što se dešava u vaterpolu kao i u F.K.-u slučajnost 🙄. Bilo bi isto i u košarci nego ih je zeznuo Željko Obradović, jbg. mnogo zajeban igrač da bi mu tek tako ugasili klub za sad mu se osmehuju kiselo a u sebi psuju li psuju.
G

Gost85

pre gotovo 2 godine

hahah. Mnogo je opasan igrac. Videli prosle godine kad je Radonja brisao parket sa njim. Doduse iz kls je pobegao
b

balavac

pre gotovo 2 godine

@gost85,brisao parket? Koliko godina ti imas? 15 cenim

nikola.p

pre gotovo 2 godine

Тако је, победио га је, и брже боље беж! Врхунац каријере, који му се не би више никад поновио! И најбољи понекад изгубе неку, још ако имају уз себе оног с од судије, Белошевића, онда на крају се уз сву кошаркашку срамоту извуче победа, Пирова победа. Седи клинац, чекај, чекај, полако...
D

Deagle

pre gotovo 2 godine

Plan uspeva.. Unistava se najbolji evropski klub... Prave se vestacke tvorevine...
G

Gost444

pre gotovo 2 godine

kad su prosle godine dovodili representativce a sad kukaj