Milan Kosanović (©RK Dinamo)
Milan Kosanović (©RK Dinamo)

Kosanović čuva gol Pančevaca

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 22:57

Dinamo angažovao doskorašnjeg golmana Uba

Srpski rukometni klubovi u finišu prelaznog roka (do kraja februara je moguća promena sredine) se pojačavaju pred odlučujući deo sezone. Dinamo iz Pančeva, polufinalista Kupa Srbije i četvrtoplasirani tim Superlige, doveo je iskusnog 42-godišnjeg čuvara mreže Milana Kosanovića.

On je na početku sezone bio trener golmana u Naisi, ali je krajem prošle godine se aktivirao na golu, stigao je na Ub. Posle nekoliko meseci u redovima debitanta u eliti, odlučio je da promeni sredinu i potpiše za ambicioznije Pančevce.

Izabrane vesti

U timu trenera Dragana Markovića pojačaće konkurenciju na golu. Ove sezonu su mrežu tima sa Tamiša branili iskusni Nemanja Marjanović i mlađi Nikola Ćirović i Jovan Jevremović.

Kosanović je promenio veliki broj klubova kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Prošle sezone je branio boje Jugovića posle povratka iz Izraela, a bio je član i niškog Železničara i Crvene zvezde.

Dinamo je prošle nedelje glatko poražen na Banjici od Vojvodine – 22:32 u Superkupu, a u sredu je pobedio Dubočicu u Leskovcu sa 23:22 i plasirao se u polufinala Kupa Srbije, dok će do kraja ligaškog dela šampionata sa Partizanom da se bori za treće mesto pred plej-of.




 


tagovi

Milan KosanovićRK Dinamo PančevoRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara