""
""

Kragujevčani su svesni veličine Partizana, ali su već pokazali ko je favorit

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.04.14. | 18:48

"Svi znamo šta predstavlja Partizan u vaterpolu i ne smemo ga potceniti. Nema sumnje da ovde dolazi sa određenim ambicijama i sigurno je da se neće unapred predati, poručuje sportski direktor Radničkog", Jugoslav Vasović

Vaterpolisti Radničkog igraju prvi meč polufinalne serije prvenstva u subotu protiv Partizana. Igra se na dve pobede, a eventualna majstorica biće u Kragujevcu.

Sportski direktor Radničkog, Jugoslav Vasović, istakao je da za njegov tim sada počinje najvažniji deo sezone.
"Do kraja nemamo lake, unapred dobijene utakmice. Očekuju nas i dve utakmice u Ligi šampiona, u kojoj smo već obezbedili prvo mesto, pa možemo potpuno da se posvetimo domaćem plej-ofu. Svi znamo šta predstavlja Partizan u vaterpolu i ne smemo ga potceniti. Nema sumnje da ovde dolazi sa određenim ambicijama i sigurno je da se neće unapred predati. O tome dovoljno govori i činjenica da dan ranije dolaze u Kragujevac. U direktnim okršajima ove godine pokazali smo da smo favoriti, ali to moramo sutra dokazati i u bazenu", rekao je Vasović.

Izabrane vesti

U sva četiri ovosezonska duela Radnički je bio bolji od Partizana, ali, izuzev prvenstvenog na Banjici (9:2), morao je dobro da se pomuči kako bi stigao do pobeda.

Zanimljivo da će osim u polufinalu plej ofa, ova dva tima za pet dana igrati i u Ligi šampiona. Radnički je već obezbedio polufinale u ovom elitnom takmičenju.

Utakmica između Radničkog i Partizana na programu je u subotu od 19.30 sati na zatvorenom bazenu SC "Park"

Piše: Jovana Mladenović


tagovi

VK RadničkiVK PartizanSrbijaJugoslav Vasović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara