(©sajt SKRA)
(©sajt SKRA)

Kraj posle 101 utakmice: Atanasijević napustio poljski Belhatov

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.23. | 12:57

Klub se na sajtu oprostio od srpskog reprezentativca

Došlo je vreme za novi rastanak Aleksandra Atanasijevića i SKRA Belhatova. Na kraju ove sezone istekao je i drugi mandat srpskog reprezentativca u poljskom klubu.

Na zvaničnom sajtu klub je objavio da iskusni korektor posle 101 odigrane utakmice napušta tim. Imao je dve sezone u žuto-crnom dresu u prvoj epizodi i još dve u drugoj.

Izabrane vesti

Prvi put je u Belhatov stigao 2011. godine iz beogradskog Partizana posle osvojene titule. Imao je 20 godina i važio je za velikog talenta srpske odbojke. Posebno se istakao u drugoj sezoni (2012-2013), dobio je veliku ulogu i ostavio značajan trag. Sa klubom je bio vicešampion Poljske, pobednik Kupa i finalista Lige šampiona, osvojio je i bronzu na Svetskom klupskom prvenstvu.

Odatle je otišao u Peruđu, gde je proveo narednih osam godina. U maju 2021. vratio se u Belhatov, pa je dodao u biografiju još dve sezone u Poljskoj.

Na 101 odigranoj utakmici za ukupno četiri godine postigao je 1364 poena. Poslednja sezona je bila veoma teška kako za klub, tako i za Atanasijevića. Ostali su daleko od ostvarenja nekih primarnih ciljeva...

Klub mu je na rastanku poželeo mnogo sreće u karijeri i zahvalio na svemu.


tagovi

BelhatovAleksandar AtanasijevićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara