Ledeni dvoboji

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.05.20. | 10:07

Hokej je jedan od najzastupljenijih sportova u doba korone

Drugo najjače hokejaško takmičenje na svetu KHL definitivno neće privesti sezonu kraju, ali i dalje ima interesantnih duela u hokeju.

Izabrane vesti

Na žilet najverovatnije. Ešelon je petog dana tekućeg meseca prvo savladao Ajs Bandu sa 6:2, da bi zatim ponovo dobio isti ovaj tim na penale. Dakle, očekuje se da se na poukama tih mečeva u tri deonice igre u dužini od po 10 minuta desi svašta. Dobro se oni poznaju, pa bi baš iz tog razloga mogli da budemo svedoci jedne od tvrđih hokejaških utakmica na ruskom ledu u poslednje vreme.

Šarene igre, odnosno neujednačen ritam obe ekipe ne ostavlja nam mnogo prostora ma koga da izdvojimo. Istina, Reaktivatori su vezali tri kiksa u nizu među kojima su i dva poraza od Kings Tauna. Jedan im se omakao u penal seriji, pa bi ovako nešto mogo da nas sačeka i ovoga puta. Naravno, reč je o dobrom poznanstvu, pa je malo verovatno da će treneri obe ekipe ući u meč do te mere rasterećeno da im se omaknu bilo kakve krupnije greške.

Cenimo sa je Serp i Molot ljut zbog poslednjeg poraza od definitivno igrački tanjeg sastava rivala. Da situacija bude još više frustrirajuća obe utakmice ovih timova datirane na peti maj rešavane su kroz penale. Serp i Molot je izgubio drugu od Bronbojtsija koji je pre utakmice ovoga para bio u podužoj rezultatskoj agoniji. Treba videti da li sve i sada po zakonu verovatnoće može da se završi prolaskom iksa nakon isteka treće deonice igre. 



tagovi

hokejhokej na ledu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara