(©MN Press)
(©MN Press)

Lepe vesti: Odbojkašica Milena Rašić ponovo postala mama

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.24. | 17:24

Rukometaš Petar Panić i srpska trofejna reprezentativka posle ćerkice, dobili i sina

Lepe vesti objavila je danas proslavljena reprezentativka Srbije Milena Rašić. Drugi put je postala mama, pošto je na svet došao jedan dečak.

Rukometaš Petar Panić i trofejna odbojkašica u septembru 2022. godine dobili su devojčicu, a sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana.

Izabrane vesti

Milena Rašić je poslednji put za Srbiju igrala 2021. godine na Evropskom prvenstvu. Tada se od dresa nacionalnog tima oprostila u suzama, ali sa jasnom željom da se posveti građenju porodice.

O njoj će se uvek pričati kao o jednoj od najboljih odbojkašica Srbije svih vremena. Nosila je i kapitensku traku u odsustvu Maje Ognjenović i imala ogromne zasluge za uspehe srpske odbojke.

Uz karijeru u nacionalnom timu, gradila je i vrhunsku klupsku priču. Igrala je za Šumadiju, Dinamo iz Pančeva, Kan i Vakifbank. U dresu moćnog turskog kluba bila je od 2014. do 2021. godine.

U kolekciji ima veliki broj medalja: svetsko zlato iz 2018, dva evropska zlata iz 2011. i 2017, srebro iz 2021. i bronza iz 2015, olimpijsko srebro (2016) i bronzu (2021).

Čestitamo Milena!


tagovi

EXTRA TIMEMilena Rašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara