(©CEV)
(©CEV)

Lugož bliži narednoj fazi CEV kupa izazivača: TENT u svakom setu bio blizu, ali ostao na nuli

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.11.23. | 21:01

Rumunski tim za koji igra Silvija Popović slavio maksimalnim rezultatom u Obrenovcu

Čini se da je TENT u svakom setu bio veoma blizu rivala, čak je u prvom imao i ozbiljnu prednost u završnici (23:19), ali ovog puta nije pronašao put do pobede.

Lugož je napravio veliki korak ka četvrtfinalu CEV kupa izazivača, pošto je večeras slavio posle tri seta - 29:27, 25:17, 26:24.

Izabrane vesti

Drugi susret ove dve ekipa na programu je 6. decembra od 17.30 u Rumuniji.

Obrenovčankama će biti potrebna pobeda 3:0 ili 3:1, potom i trijumf u zlatnom setu, ukoliko žele da se nađu među osam najboljih ekipa trećeg po rangu evropskog takmičenja.

Najefikasnija u srpskom timu bila je Milana Rajlić sa 17 poena (napad 27-15, 56 odsto). Imala je i po jedan as i blok. Dvocifrena je bila i Jovana Cvetković sa deset poena. Nataša Čikuc je skupila osam, a Mina Mijatović i Ana Malešević po šest.

Dizač Nina Mandović je zabeležila pet - dva sa servisa, dva bloka i jedan napad, a Sara Ranković koja je bila startni tehničar - dva.

U rumunskoj ekipi je kapiten Silvija Popović, igraju Nevena Vidojević i Katarina Čanak, a na klupi su Uglješa Šegrt i Dragan Grbić.

Pobednik dvomeča TENT – Lugož igraće u četvrtfinalu (10 i 17. januara) protiv pobednika duela između austrijskog Linca i turske Burse.


tagovi

OK Tentkup izazivača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara