(©FIVB)
(©FIVB)

Maja Aleksić: Ovo je Srbija kakvu želimo, naša najbolja utakmica možda i celog leta

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.09.23. | 12:55

"Od početka smo pokazale našu igru, a kad je tako onda nam niko ništa ne može", rekla je reprezentativka Srbije

Odbojkašice gledaju ka Parizu... Viza je veoma blizu, malo im nedostaje da protrče kroz cilj.

Do sada su ostvarile pet pobeda i jedan poraz, sada čekaju rasplet utakmice Kina - Dominikanska Republika, kako bi znale da li već danas mogu da slave prolaz na OI.

Izabrane vesti

Svakako ih još čeka duel sa Kinom u nedelju od 13.30, pitanje je samo da li će biti rezultatskog značaja ili ne...

Odlično izdanje prikazala je danas Maja Aleksić - bila je veoma raspoložena i doprinela je trijumfu sa 14 poena (devet napada, pet blokova).

"Šta reći za ovu ekipu, ovaj tim, za ovu utakmicu uopšte? Mislim da je ovo naš najbolji meč na turniru, možda i za celo leto uopšte. Svi smo bili maksimalno fokusirani, dali smo sve od sebe na terenu. To se rezultatski i videlo", ispričala je Maja Aleksić posle meča. "Ovo je Srbija kakvu mi želimo... Ovako želimo da izgledamo - da svako odigra i da maksmum. Znale smo koliko nam znači ova pobeda posle jučerašnjeg poraza. One su juče dobile Kinu, pa je bilo jasno da će doći motivisane jer imaju šansu da prođu dalje. Od početka smo pokazale našu igru, a kad je tako onda nam niko ništa ne može".

Utiske posle važne pobede iznela je i najbolja igračica Srbije Tijana Bošković.

"Složila bih se sa Majom. Mislim da je ovo bila naša najkvalitetnija partija od početka takmičenja. Drago mi je kako smo odreagovale posle jučerašnjeg poraza", rekla je Tijana Bošković. "Nije bilo lako oporaviti se, ali još jednom smo pokazale zašto smo jedna od najboljih reprezentacija na svetu. Zadovoljni smo, mislim da smo selekciju Holandije nadigrali u svim elementima. Nijednog trenutka nismo osetile strah da bi rezultat mogao da se promeni i utakmica ode u njihovu korist. Sve je ispalo super na kraju. Sutra nas očekuje još jedna utakmica, želimo da završimo turnir pobedom i izborimo olimpijsku vizu".



tagovi

ženska odbojkaška reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Olimpijske igre 2024.Đovani GvidetiMaja Aleksić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara