""
""

Malerčina: Markez je iščašio rame!

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.02.17. | 09:55

Problematična elektronika Hondinog motocikla uzrok je Hondine odluke da se obavi privatni test na Herezu koji je priseo aktuelnom šampionu

Aktuelni Moto GP šampion loše se proveo u udesu na privatnom testu na Herezu, ali Repsol Honda tvrdi da je posledica svega samo manji zastoj u testiranju. Da situacija deluje zamršenije, na celu priču se nadovezuje Markezovo nezadovoljstvo elektronskim jedinicama koje kontrolišu rad agregata. Da li je elektronika prevarila Španca koji je doživeo udes na Herezu?

Izabrane vesti

Pao sam u popodnevnim časovima i iščašio rame. Srećom povreda nije bila ozbiljnije prirode, pa je sve prošlo manje ili više kako treba. Uradili smo skoro sve što smo planirali. Malo ću se odmoriti kod kuće i spremiti za sledeći test u Kataru“, izjavio je Mark Markez nakon što je detaljno pregledan od strane lekara.

Inače, test na Herezu po planu trebalo je da traje dva dana, ali je zbog mokre piste skraćen za polovinu. Osnovna ideja Repsol Honde kada je u pitanju ovaj test bila je unapređenje elektronike. Naime, Mark Markez se žalio na osećaj sa motociklom, pa su on i Dani Pedrosa na Herezu trebali da pomognu Hondinim inženjerima kako bi se greške i nedoslednosti iz konstrukcionog perioda valjano rešile pre prvih okršaja u sezoni.

(Foto Action Images)


tagovi

Dani PedrosaMark MarkezMoto gppovredaRepsol Hondaudes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara