Komentari na vest

Mandićeva tri gola malo protiv Nemačke

E

EX vaterpolista

pre 5 meseci

Jesu njih 5,6 igrali u onoj generaciji sto je sve osvojila. Ali ono su tu vise bili da popunjavaju broj i nisu imali nikakve preterane ucinke osim Mandica. A on deluje da se zasitio i da ne moze sam . Ostatak igraca je suvi prosek . Realno vise nismo sila u vaterpolu. 5,6 max je za nas na turniraima . Golmani su nam rupe, od Sefika nije bilo dobrog golaman. Odbrane nema a napad daj loptu Mandicu pa sta bude.
M

Momora

pre 5 meseci

Ljudi,da se ne lazemo,ok ovo je prijateljski mec,ali…Da mi gubimo od Gruzijaca,Rumuna,Nemaca,Francuza,mi koji smo vaterpolo velesila.Ok,bila je smena generacije,ali svi ovi momci koji sada nose kapicu su vec godinama u vodi,pritom su osvajali razna svetska i evropska juniorska prvenstva,plus su tu jos par iskusnijih igraca,i na sve to mi gubimo od nacija koje smo prethodnih godina davili sa po 10 i vise golova razlike.Mislio sam da ce ova serija losih rezultata prestati,ali ovo je sad postalo normalno,da strepimo od koje kakvih reprezentacija.Nazalost mislim da ce mo jos neko vreme biti bez medalja na vecim takmicenjima,sve dok ovi momci ne shvate sta znaci igrati za grb.Mnogo sam razocaran,ne samo zbog rezultata vec i zbog pristupa igri.
L

Lukabanja

pre 5 meseci

Nemaju oni šta shvatati šta znači grb, jedina istina je da nemaju kvalitet i to je sva filozofija. Džaba shvatanje npr. Kini šta znači grb, ako nema ko da igra...