Komentari na vest

Marsenić: Ovo je Srbija kakvu želimo

S

Sledi

pre preko 1 godinu

Sledi ono ili jesi ili nisi. Nismo bili dugo na olimpijskim igrama, a na poslednjem evropskom katastrofa. Ako i sada neuđemo među 8 najboljih ne idemo ni u Pariz 2024.Nemamo medalju 10 godina i nijedno polufinale na velikim takmičenjima u prethodnoj deceniji. Još jedan neuspeh bi nas zaista doveo do toga da rukomet počne da se gasi u Srbiji. Pobeda protiv Norveške mora biti.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Opet ono nase opet letimo,opet radi Srpski mentalitet jos nista nismo uradili zar nikad da naucimo jos nismo pobedili vrhunsku reprezentaciju.Alzir i Katar su dobre reprezentacije o Nemackoj da ne govorim sigurno su sve tri reprezentacije a Nemacka narocito bolje od Irana,Cilea,Belgije,Maroka,Amerike,Urugvaja,Zelenortskih Ostrva.Tunisa ali opet da se mi spustimo na zemlju.Ovakve izjave nisu potrebne Marsenicu jer mogu da budu kontraproduktivne.

nikosnikos942@gmail.com

pre preko 1 godinu

Marsenicu i ostali iz Orlova pustite ove kvazi strucnjake i samo hrabro!
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Pa hoćeš da kaže da ćemo sigurno izgubiti i da nemamo šanse protiv Norvežana? Čovjek bodri sebe i ekipu. Ne loži se. Mora imati samopouzdanje za takav meč, šta pričate vi više? Nije gord ni prepotentan, prosto moraju da imaju vjeru u sebe. Jeste li vi koji tako pišete ikad igrali neki sport bar rekreativno?