"Detalj sa meča veka"
"Detalj sa meča veka"

Mejveder ne želi reprizu „meča veka“: Pakjao je obična kukavica i pi..., mnogo me je razočarao!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.05.15. | 10:36

"Izgubio je, zna da je izgubio. Jako sam ga poštovao i cenio, ali posle svega više ne mislim tako", poručio je američki tabadžija...

Detalj sa meča veka

Ni nedelju dana posle bokserskog „meča veka“ i duela Flojda Mejvedera i Manija Pakjaoa strasti se nisu smirile! I dalje se vodi žestoka polemika da li je američki tabadžija zaista zaslužio pobedu protiv Pakjaoa, legendarni Majk Tajson osuo je paljbu po obojici boskera i javno se zapitao da li je ono što smo prošle nedelje imali prilike da gledamo u Las Vegasu bio toliko najavljivani sudar svetova, a Pakjao je nedugo zatim otkrio da nije mogao da pruži najbolje izdanje zbog povrede ramena.

Izabrane vesti

Uprkos tome što je filipinski razbijač nedavno uspešno operisan, Mejveder smatra da je „navodna povreda“ samo loš izgovor za poraz i da je Pakjao jako pao u njegovim očima.
„Izgovori, izgovori, izgovori! Bio je brz, njegova leva ruka je bila brza. Njegova desna takođe i videlo se da je udarao brzo i snažnio. On je jedna obična kukavica i pi... i neću da nasednem na njegova sr..., kao što ne želim i da javnost poveruje u ono što on priča. Izgubio je, zna da je izgubio. Jako sam ga poštovao i cenio, ali posle svega pao je u mojim očima“, poručio je Mejveder nedelju dana posle spektakla vrednog 300.000.000 dolara.

Na pitanje novinara da li bi ponovo ukrstio koplja sa Pakjaom, Mejveder je samo odgovorio:
"Do skoro sam imao želju da se to dogodi, ali posle ovoga nema šanse".

Sada nam ništa drugo ne preostaje nego da sačekamo narednog izazivača, koji bi eventualno mogao da savlada nezaustavljivog Amerikanca...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Mani PakjaoFlojd Mejvederboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara