"Mejveder sebe smatra najvećim"
"Mejveder sebe smatra najvećim"

Mejveder: Poštujem Muhameda Alija, ali ja sam najveći svih vremena!

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.04.15. | 10:33

On je sebi već dao akronim koji pokazuje kakvo mišljenje ima o sebi i svojoj karijeri - TBE (The Best Ever), odnosno "Najbolji svih vremena"!

Mejveder sebe smatra najvećimIstorija boksa piše se 2. maja! Flojd Mejveder i Mani Pakjao udariće jedan na drugog u najskupljem boks meču ikada održanom! Kako se duel približava tenzija raste a izjave aktera idu toliko daleko da podrivaju veličinu najvećih u istoriji plemenite veštine.
"Poštujem Muhameda Alija, ali on je sve što je postigao uradio u jednoj diviziji. On je poražen u sedam borbi, a i dalje ima naziv Najveći", izjavio je za britanski Telegraf Amerikanac, koji je neporažen u 47 profesionalnih mečeva.

On je sebi već dao akronim koji pokazuje kakvo mišljenje ima o sebi i svojoj karijeri - TBE (The Best Ever), odnosno "Najbolji svih vremena"! Mejveder će od ovog meča zaraditi 120.000.000 dolara što je apsolutni rekord, a tom zaradom će izbiti na prvo mesto u istoriji po zaradi sportiste u jednoj sezoni ispred Majkla Džordana i Tajgera Vudsa.

Izabrane vesti

Pred važan duel smiren je Mejveder i kada je privatni život u pitanju.
"Imao sam  dobre poslovne poteze i da želim danas bih mogao da se penzionišem", rekao je Majveder koji do sada u karijeri zaradio 400.000.000 dolara. "Pobeđivao sam svakoga u prethodnih 17 godina. Znam šta bi trebalo da radim. Imam dobar tim, moja deca su zdrava".

Zatim i o protivniku.
"Kada me je video na merenju shvatio je da sam mnogo veći od njega. Uplašio se, videlo mu se to u očima. Dugo sam u ovom sportu i mogu da procenim svakog borca po njegovom govoru tela".

Trener Manija Pakjaa Fredi Rouč rekao je jednom prilikom da je ovo borba između "Boga i đavola". Odgovor nije izostao.
"Neću ništa da kažem o tom čoveku, bio bih optužen da govorim ružno o nekome ko nije 100 odsto zdrav", u svom stilu je završio bokser popularan po nadimku Novac.

(FOTO: Action images)


tagovi

Muhamed AliFlojd Mejveder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara