""
""

Mika Salo: Kimija je nemoguće zameniti

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 14:06

Bivši vozač Formule 1 ocenjuje Ferari ne može da pronađe alternativno rešenje za zamenu tandema Felel-Rajkonen

Skuderija Ferari mora brzopotezno da diktira svoje uslove igre kako bi Kimi Rajkonen ostao u ekipi i nakon isteka važećeg ugovora. Naime, i njemu papirić vernosti važi do kraja ove sezone, pa Mika Salo, bivši vozač Formule 1 konstatuje da tim ne može da pronađe alternative u slučaju razdvajanja Rakonena i Fetela.
“Ferari će sigurno razmatrati činjenicu da se Kimi i Sebastijan odlično slažu. Mislim da nema nijedan dostupan vozač koji može da odradi bolji posao od Rajkonena. On je osvojio drugo mesto u Monaku. Stalno je bio jako blizu Fetelu. Naravno, Nemac ima mnogo više bodova, ali ako Kimi zabeleži par pobeda, e onda se sitacija menja”, tvrdi Mika Salo, ali ne komentariše insinuacije koje se svode na navodno Rakjkonenovo navlačenje na timsku igru koja ga je u Monaku zbacila sa vodeće pozicije.

Izabrane vesti

Nezvanične informacije govore da su mogući kandidati za slučaj Rajkonenovog odlaska iz Ferarija Serhio Perez, Karlos Sajnc i Roman Grožan koji je izjavio da je otišao u Has kako bi sam sebi popravio šanse za ulazak u Skuderijinu ekipu. Naravno, ovo su samo nagađanja, pa je trenutno jedina sigurna stvar da će tim iz Maranela učiniti sve da zadrži sadašnju postavu na okupu i naredne sezone.

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Karlos SajncKimi RajkonenRoman GrožanSebastijan FetelSerhio Peres

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara