Komentari na vest

Mikec pogodio srebro, koverat sa 60.000 evra, ali pre svega osvojio srca srpskih ljubitelja sporta

З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Спортистима додељују новчане награде, станове, ордења Св. Саве, итд., а они који су стварно бранили нашу земљу као што су хероји са Кошара нису добили ни један једини динар.
z

zalost

pre gotovo 3 godine

Ovoliko bahacenje nije vidjeno nigde. Ja sam invalid i nemam penziju. Kao i mnogi bio sam prinudjen da radim na crno. i pre 4.god. dozivim tesku povredu ostanem invalid i Vlada Srbije podigla da penziju dobijes sa 5.god.staza. Do dolaska Vucica bilo je 3. Ja imam tri i kad je poslodavac hteo da mi plati odjednom 2.god. da dobijem penzijicu ta ista Vlada Srbije kaze ne moze. i da sam dobio penzijicu sa 5.god. staza bila bi 11.000.dinara. Ovi sportisti dobiju penziju od 40-e. god. da je bar od 65.god. RASIPANJE DO SAD NEVIDJENO. Narod tegli.pentra se,gine na poslu .Vlada Srbije nista neda. A oni se bave poslom koji vole, uzivaju, za sebe nastupaju, a mi placamo, od nas uzimaju njima daju. koga zanima sto on puca iz vazdusnog pistolja. Mnogo je nas nepokretnih koje roditelji kupaju, prinose, donose od njihovih penzijica od 25.000.din. a sportisti zdravi,srecni i njima da 160.000. din. od 40-e. god.
e

esex

pre gotovo 3 godine

nije problem sto daju sportistima,i treba..problem je sto nas kradu 30 godina..da si pisao koliko daju poslanicima,raznim djukama,risticevicima,majama,martinovicima ja bih te u potpunosti razumeo..
Y

Yolo simeone

pre gotovo 3 godine

Koliko mi je zao kad napises ovo penzijica, stvarno su penzijice. Ne znam, niko ne zasluzuje da zivi zivot ispod ljudskog dostojanstva. Zelim ti srecu da probas da nadjes nesto sto volis i da uzivas u tome. Uz nadu da ce nekad doci bolje vreme da svako ima dostojanstven zivot, i da ovakvih slucajeva ne bude.
M

MacVilander

pre gotovo 3 godine

jebes srca..60 soma maco :)
K

Konan Varvarinac

pre gotovo 3 godine

Bravo za Mikeca i Tijanu. Para i ulaganja nikada dosta, i nadam se da ce svakom godinom biti sve vise. Sada je bar pristojno i u odnosu na vreme pre Vucka, kada su nam sportisti, zbog drzavnog zapostavljanja i sporta odn. besparice, nastupali za tudje zemlje i donosili im medalje, poput Natase Janic...
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

Pa ovaj lik je rođeni splicanin o cemu vi govorite hahah, mora vam hrvat donijet medalju toliko ste nesposobni kao narod hahaha
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Lepi sta ste osvojili vi? Nije bitno gde si rodjen, nego sta si...imate vi dosta srba u drzavi, mi hrvata slabo.
l

ltu

pre gotovo 3 godine

kecmaaaaan...
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

У Србији Хрвате нико не тера да се изјашњавају као Срби, тј. могу слободно да буду Хрвати, док у Хрватској сатиру српски национални идентитет на сваком месту. Само у последњих неколико деценија преко 30,000 Срба је прешло у католичанство да не би трпели дискриминацију и били грађани другог реда.
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Немам ништа против што Партизан доводи појачања из иностранства али да то људи из Партизана плаћају својим новцем, а не парама осиромашених грађана Србије. Док Партизан доведе 5 играча, 55,000 младих Срба напусти државу сваке године због тога што не види било какву перспективу и будућност у земљи.
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Женско а воли да се бије. Што крвавији живот то крвавије спортске дисциплине.
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Bravo Mikec ljudino svaka cast
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

BRAVOOO MAJSTORE 🇷🇸🥈
e

esex

pre gotovo 3 godine

samo kad bi deo para zocovog partizana i terzine zvezde otisao ka manjim sportovima(streljastvo,aikido,karate,rvanje itd) imali bi tri puta vise medalja.
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Da ali to nikog ne zanima u Srbiji kad je olimpijada.Ali bilo bi vise mnogo ulaganja kad bi se prebacili stotine miliona evra u ovih 10 godina koliko je ulozeno u Zvezdu nego ovih par koliko je dato Partizanu.Ili naprimer sto je vidja dao 600 miliona za premijer ligu.
a

asd

pre gotovo 3 godine

hrvati kazu splicanin osvojio medalju za srbiju, kolko su jadni
H

Hahahah

pre gotovo 3 godine

Vi koji konstantno pisete potpuno ISTE stvari niste jadni?
S

Sale442

pre gotovo 3 godine

Ovoliki tekst, a skoro ceo je vezan za pare. Čovek bre živi san, učestvuje na OI treći put (ako se ne varam), uzeo srebro apsolutno svojom zaslugom, a u ime naše zemlje. Gde ćeš lepši tekst nego da se napiše malo o njemu i načinu na koji je ovaj uspeh postigao?
G

Gost)

pre gotovo 3 godine

I penziju je osvojio.Piše za srebro,da će biti oko 160.000,a radnik za 40 godina staža 25-28000 ili manje
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Ali retko ko u stanju je da uzme na olimpijadi medalju, tako da je to sasvim ooravdano
S

Sava Pancevo

pre gotovo 3 godine

Apsolutno ste u pravu.Trecina te sume za penziju je vise nego korektno sve preko toga je uvreda i ponizenje za one sa penzijama od tridesetak i manje hiljada koji su im te penzije i zaradili. Krajnje neshvatljivo i zalosno.
S

Srbistan

pre gotovo 3 godine

Svaka cast njemu na uspehu. Ali samo da dodam da decu lecimo sms porukama....

Delija

pre gotovo 3 godine

Ne znam momka ali svaka cast, veliko BRAVO