Milanović i Negić (©CEV)
Milanović i Negić (©CEV)

Milanović: Mi smo ušli u ovu salu da pobedimo i prođemo dalje

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.11.23. | 10:00

Odbojkaš Vojvodine presrećan zbog pobede protiv Žitomira

Trofej u Superkupu, pobede u prvenstvu Srbije, Kupu... Nizali su odbojkaši Vojvodine od starta sezone dobre partije na domaćoj sceni, a jedini poraz doživeli su protiv Žitomira u prvom kolu CEV Kupa. Međutim, uspeli su da se iskupe i za taj izgubljeni meč, jer su u revanšu nadoknadili zaostatak i obezbedili prolaz u narednu fazu takmičenja.

Veoma zadovoljan posle pobede u Novom Sadu bio je mladi dizač Matija Milanović.

Izabrane vesti

"Sjajna atmosfera... Hvala ovim ljudima koji su došli da nas podrže. Mi smo ispoštovali sve što smo se dogovorili. Ušli smo u ovu salu da pobedimo i prođemo dalje u sledeću fazu", poručio je Milanović posle meča za zvanični sajt kluba.

Prvi meč je protivnik dobio rezultatom 3:2, ali je već tada bilo jasno da Vojvodina ima čemu da se nada na domaćem terenu.

"Iako smo izgubili prethodnu utakmicu od njih u Poljskoj, nismo pali... Pokazali smo naš kvalitet. Čestitam mojoj ekipi na sjajnoj igri i Žitomiru na fer borbi", zaključio je Milanović.

Sinoć su prolaz dalje u CEV kupu obezbedile dve srpske ekipe - Radnički i Vojvodina.

Radničkom će rival u šesnaestini finala (22. i 29. novembar) biti rumunska Krajova, dok će Vojvodina će u istoj fazi takmičenja igrati protiv španske Rio Duero Sorije.




tagovi

OK VojvodinaCEV KupMatija Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara