Komentari na vest

Milena Delić: Nije sve tako crno, čeka nas rudarski posao

S

Srbija JOca

pre 5 meseci

Da li je nekome palo na pamet da njih dvoje to možda namerno rade?! Ona državljanka Slovenije, on pobegao iz Pljevalja zbog onoga što je učinio! A na našoj divnoj Srbiji najlakše je lečiti komplekse! Još se prave velike patriote, a ovamo su uništili sve čega su se dotakli! Došlo je vreme da svi javno progovore o njihovim ujdurmama!
B

Brundo

pre 5 meseci

Ma jok, ni najmanje nije.Mora da je krivica nekog drugog.
e

ewfffffffffffff

pre 5 meseci

sta bre uradiste sa ovim sajtom da l ste normalni
r

rukomet je bolestan

pre 5 meseci

Problem u rukometu su mnogo dublji i oni počinju od baze.Najpre promenom da se utakmice obavezno igraju u halama, a ne i na betonu, nmogo klubova je ugašeno jer nisu mogli da obezbede uslove u halama, bilo zbog skupih troškova ili udaljenih hala. Smanjenjem broja klubova ugašene su i mnoge lige pa sada i nekoliko rangova se preskaču za godinu dana. Smanjenjem broja klubova smanjio se i broj igrača i igračica a kvalitet je pao pa smo tu gde smo. Klubovi zavise od samouprava i koliko su lično zaintresovani da pomgnu a koliko iz raznoraznih pa i ličnih razloga to ne žele. Više nema budžeta za sport na koji klubovi mogu da računaju već zavise od dobre volje nekoga lokalnog moćnika. Nema ulaganja u infrastrukturu izgradnje školskih sala pa ni balona koji bi za male pare mogli da pomognu u poboljšanju uslova za rad manjih klubova. Savez nema interes da u sredinama sa tradicijom rukometa gde se rukomet voli i neguje pomogne i izvrši pritisak na vlast da se tim sredinama poboljšaju uslovi za opstanak. Zato ako se nešto ne promeni u reprezentaciju će igrati samo igrači i igračice koji su u inostranstvu se rodile i tamo naučile rukomet a mi nećemo ni tada razumeti zašto je to tako već će mo gledati samo vlastiti džep-
t

tiha pancevo

pre 5 meseci

Aktuelno rukovodstvo RSS-a je unistilo rukomet apelujem na sve faktore da ih sklone sve , jer posrtanju nije kraj
B

Bora Beograd

pre 5 meseci

Odbojka promeni ceo tim 2022 samo Tijana ostala iz postave i pobede sve pa odbrane titulu prvaka sveta.Novi trener takođe.Bez Brankice i Maleševic primaca, bez libera Popović ,bez dizaca Majei bez blokera Rašić i Veljković i bez selektora Terze.Ove promene tim i pobede Čile.Komedija na rukometni način koja traje od 1992 pa sve do 2023.Nastavak sledi...Sledeće godine Pariz a nas opet nema.Tradicija postala...10 puta uzastopno.To nije uspelo nijednom sportu u Srbiji do sada!
Z

Zato

pre 5 meseci

To je problem i kod muske odbojkaske reprezentacije, NIJE NA VREME URADJENA SMENA GENERACIJA. Kod odbojkasica jeste! Svake godine u zensku odbojkasku selekciju ubacuju po jednu mladu odbojkasicu i spremaju je da “nasledi” mesto neke starije. Tako se Maja Aleksic uigravala vezbala i sad uzela mesto Milene Rasic, eno je neki dan u Italiji mvp utakmice 15 poena 7 blokova. Ove godine ubacili smo Uzelac koja uci, radi, vezba da nasledi Brankicu Mihajlovic, eno je najbolji poenter u Brazilu. Ubacili smo Henu koja ce posle Pariza sigurno naslediti Stevanovic koja ce sigurno napustiti reprezentaciju posle Pariza. Znaci bitna je smena generacija i rad sa njima. U rukometu to nista nije radjeno, pritom isti selektor se drzi koji nema rezultate. Kao i u muskoj odbojkaskoj reprezentaciji, gde je smena treba da se desi jos posle neuspelih kvalifikacija za OI u Riu
G

Gavrilo Milentijevic

pre 5 meseci

Kazes sujeta, da samo kod tebe i tvog muza, prodajete klasicnu demagogiju, izvrcete cinjenice, tvoj muz se izivljava nad svima, znaju dobro ljudi iz rukometa sta je sve radio, privatizovali ste savez. Kad si tako pametna i sposobna kazi javno u kakvoj je finansijskoj situaciji savez i zasto clana Upravnog odbora RSS koji je zaduzen za zenski rukomet nema nigde sa reprezentacijom?