Milena Rašić (©AFP)
Milena Rašić (©AFP)

Milena Rašić posle sedam godina napustila Vakifbank

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.05.21. | 14:17

Najavila pauzu od klupske odbojke

Dođe vreme za rastanak posle „pola“ karijere. Punih sedam godina je Milena Rašić branila boje Vakifbanka, ali je došlo vreme da im se putevi raziđu.

Srpska odbojkašica je sa turskim klubom osvojila gotovo sve što se osvojiti može. I ove sezone je podigla šampionski pehar domaćeg prvenstva, dok je u Ligi šampiona pretrpela poraz od Koneljana 3:2 u finalu.

Izabrane vesti

Vakifbank je u oproštajnoj poruci poželeo sve najbolje Mileni.

Rastajemo se sa Milenom Rašić, jednom od najvažnijih članica našeg tima, koja je doprinela ostvarenju istorijskih rezultata Vakifbanka. Želimo da se zahvalimo Mileni Rašić na svemu što je uradila za naš klub i što je bila pravi uzor celoj sportskoj zajednici svojim sjajnim igrama i radnom etikom. Sve najbolje Mile! Zauvek ćeš biti deo naše velike porodice“, stoji na Vakifom profilima na društvenim mrežama.

I Milena Rašić je imala poruku za klub i navijače.

Kao što sam i ranije govorila: Hvala vam što ste bili moja druga porodica. Ne mogu da pronađem prave reči da opišem i objasnim kako ste se odnosili prema meni u ovih sedam godina. Prihvatili ste me kao svoju. Veliko hvala svima. Biću vaš navijač broj jedan, to mogu da vam obećam“, poručila je Milena.

Rastanak, ipak, nije iznenađenje, najavila ga je srpska odbojkašica pre nekoliko dana u intervjuu za portal SportFem.

Čeka me dugo leto sa reprezentacijom, Olimpijske igre, Evropsko prvenstvo. Ima još dosta toga da se igra i stavljam sav svoj fokus na to. Ali, što se tiče klupske sezone napraviću malu pauzu“, rekla je Milena Rašić.


tagovi

Milena Rašićvakifbank

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara