Marko Milosavljević (©Reuters)
Marko Milosavljević (©Reuters)

Milosavljević u Ademaru i naredne sezone

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.23. | 15:30

Srpski reprezentativac ostaje u Asobal ligi

Srpski reprezentativac Marko Milosavljević i naredne sezone ostaje u Ademar Leonu, potvrdio je njegov menadžer Marko Vukčević. Španci su ga selili u Partizan, prošlog meseca je bio na korak do makedonskog šampiona Eurofarm Pelistera iz Bitolja, ali je posao propao.

Naime, kako saznajemo, Bitoljčani su bili spremni da plate obeštećenje španskom klubu, jer Milosavljeviću ugovor ističe narednog leta, ali nije bio postignut dogovor oko trajanje saradnje sa učesnikom Lige šampiona, pa su u Pelisteru aktivirali “Plan B” i doveli saigrača iz reprezentacije Uroša Borzaša iz norveškog Elveruma.

Izabrane vesti

Ademar je napustio poznati stručnjak Manolo Kadenas, a menjaće ga na klupi Danijel Gardo. Naredne sezone saigrač Milosavljevića u Leonu biće povremeni reprezentativac Srbije, pivotmen Ivan Popović, nekadašnji rukometaš Partizana.

Milosavljević je u Srbiji igrao za Crvenu zvezdu i niški Železničar, a na Svetskom prvenstvu u Katovicama je ostavio odličan učinak, posebno u finišu šampionata. Na poslednjem meču protiv Holandije je bio igrač meča i opravdao poverenje selektora Srbije Tonija Đerone.

Ademar ulazi oslabljen u novu sezonu. U redove portugalskog šampiona Porta su otišli Antonio Martinez i David Fernandez. Ekipa iz Leona je prošle sezone završila tek na sedmom mestu Asobal lige i neće igrati u evropskim takmičenjima.



tagovi

Marko MilosavljevićAdemar Leon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara