Komentari na vest

Mina Popović od sledeće sezone u Rusiji

D

DonJuan

pre oko 1 godinu

Ako tiranin Putko ovako nastavi, slabo ce Mina igrati igde van Rusije sledece godine, no dobro, i to je ok ako lepo placaju, sve za pare kao i svaki srbenda hahahahahahahha
B

BH

pre oko 1 godinu

Ne obaziri se na minuse,svi ti su lizaći putlerovog hemoroidnog čmara.
i

ironija

pre oko 1 godinu

Haha kako si pametan, a šta sad politika i sport mogu da se mešaju jel? Koliko god Rusiji branili učešće u evropskim takmičenjima to ne menja činjenicu da imaju najtalentovaniju grupu igračica koje mogu da dominiraju svetskom odbojkom čim se vrate(a vratice se kad tad) na svetsku scenu. Uostalom pogledaj Volero Kan kako mlade Ruskinje praše u Ligi šampiona, a gle ironije razbiše poljski Rseszow :))
n

ne mrzim ruse

pre oko 1 godinu

kazete vratice se kad-tad, istina..ali ce to potrajati..dok se rat ne zavrsi i zatim sklopi dogovor o placanju ratne odstete ( a platice je kad-tad takodzer sta god neki mislili i to za i za svaki sruseni kokosinjac a ne samo zgradu), skloni diktatorski rezim tj.pohapsi neces videti Rusiju na mapi sveta u kulturi, sportu , politici..Tako da nece to ici bas tako..
D

DonJuan

pre oko 1 godinu

@BH: Naravno brate, sve je jasno ;) @Ironija: Slazem se, nema nikakve sumnje da su Ruskinje veoma talentovane i da imaju odlicnu skolu odbojke i veoma dobre klubove, ali ipak dosta tih igracica danas igra van ruske lige iz razumljivih razloga sa tendencijom da ih jos vise ode ako se ovako nastavi, a sva je prilika da ce se nastaviti sudeci po onome sto je domen politike, nazalost morao sam tk da spomenem jer direktno utice na sport. Igranje van granica jedne zemlje i jedne lige po mom misljenju nema cenu, ali kapiram da Ruje dobro placaju i da se mnoge igracice vode time kad potpisuju za ruske klubove ove ili sledece sezone i to je ok.