Odbojkašice Vakifbanka (©CEV)
Odbojkašice Vakifbanka (©CEV)

Može i glavom, ako treba: Franti dala poen na vrlo čudan način, saigračice umrle od smeha (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.12.23. | 09:41

Lopta se u odbrani odbila o Amerikankino čelo i pala u prazan deo protivničkog terena

Čekić, prsti, nekad noga, a može izgleda i glava... Zna se koje delove tela uglavnom koriste odbojkašice da bi se odbranile, ali nekad se desi i nešto što apsolutno ne planiraju i ispadne dobro.

Igračica Vakifbanka Aleksandra Franti je na jučerašnjem meču protiv Kuzejborua bila najefikasniji akter sa 22 poena, ali je posebno skrenula pažnju zbog jedne odbrane glavom. Ona je bila u zoni šest, a protivnička igračica je uspela nekako da je pogodi u čelo.

Izabrane vesti

Ono što je najzanimljivije jeste da se lopta odbila desetak metara i pala u prazan deo protivničkog terena. Kompletna situacija je nasmejala njene saigračice, posebno Bianku Bušu (šest poena na ovom meču) i Aleksiju Karatašu. Njih dve su umrle od smeha po završetku poena...

Vakifbank je ostvario 12. pobedu u prvenstvu Turske, pa sada ima skor 12-1, baš kao i dva najveća rivala Ezačibaši i Fenerbahče. Iako je još daleko kraj sezone, jasno je da će se ponovo ove tri ekipe boriti za titulu.

U naredne dve nedelje svi timovi će imati kraći predah... Vakif prvu sledeću utakmicu igra 7. januara protiv Ankare Karajolari.

Posle toga aktuelne šampionke Evrope, koje sa klupe vodi selektor Srbije Đovani Gvideti, čeka duel sa Miluzom u Ligi šampiona.


tagovi

vakifbankBianka BušaĐovani Gvideti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara