"Sa uručenja u Zrenjaninu"
"Sa uručenja u Zrenjaninu"

MOZZART donira 670 televizora školama u Srbiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.18. | 13:39

Naša kompanija odazvala se pozivu koji je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ranije uputilo društveno odgovornim kompanijama u Srbiji da daju doprinos unapređenju rada škola

Sa uručenja u Zrenjaninu

Kompanija MOZZART donirala je 72 televizora školama na teritoriji Školske uprave Zrenjanin.

Izabrane vesti

Mozzart će donirati ukupno 670 televizora i na taj način pomoći unapređenju rada obrazovnih ustanova u Srbiji, jer su aparati pre svega namenjeni opremanju kabineta za informatiku.

Bojan Radić, savetnik za IKT u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, izrazio je zadovoljstvo što sve više kompanija prepoznaje obrazovanje kao oblast u koju vredi ulagati:
„Ministarstvo intenzivno radi na poboljšanju uslova za učenje, naročito u delu digitalizacije“, rekao je Radić i dodao da u tom procesu veliku pomoć pružaju društveno odgovorne kompanije.
„Donacijom televizora kompanija Mozzart daje doprinos podizanju kvaliteta ulova rada u obrazovanju“, naglasio je Radić.

Sa uručenja u Zrenjaninu

Donaciju za škole na teritoriji Školske uprave Zrenjanin uručio je direktor korporativnih komunikacija kompanije MOZZART Borjan Popović, koji je rekao da kompanija MOZZART nastoji da pomogne kada god je u prilici.
„U ovom slučaju prepoznali smo napore koje čini Ministarstvo prosvete kako bi našim đacima omogućilo bolje uslove za učenje i usavršavanje i ponosni smo što na ovaj način postajemo partneri u tako važnoj misiji za čitavu zajednicu“, dodao je Popović.

Istakao je i da se iskreno nada da je ovo samo početak saradnje Ministarstva i kompanije MOZZART, od koje će najviše koristi imati naši đaci.

Sa uručenja u Zrenjaninu

Kompanija MOZZART odazvala se pozivu koji je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ranije uputilo društveno odgovornim kompanijama u Srbiji da daju doprinos unapređenju rada škola.


tagovi

deo tvog životaMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara