Milija Mrdak u napadu (©MN Press)
Milija Mrdak u napadu (©MN Press)

Mrdak: Možemo samo bolje, nadam se da će i tribine u Masteru biti popunjene

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.04.24. | 16:18

Kapiten odbojkaša Partizana veruje da će crno-beli prikazati bolju partiju na drugom meču finala

Premijerni obračun u finalu odbojkaši Partizana će verovatno želeti što pre da izbrišu iz sećanja. Odigrali su crno-beli veoma slabo, nisu uspeli da budu ravnopravan protivnik Crvenoj zvezdi, pa su napustili Banjicu bez osvojenog seta.

Pokušavali su malo najiskusniji da probude ekipu, ali previše toga nije funkcionisalo u igri aktuelnih šampiona, pa poraz nije mogao da se izbegne.

Izabrane vesti

"Loše smo otvorili utakmicu, a na taj način je i zatvorili. Da li nismo bili koncentrisani ili šta već... Ali, sa druge strane Zvezda je igrala sjajan meč. Oni su fantastično servirali...", proanalizirao je kapiten Partizana Milija Mrdak.

Ipak, vođa crno-bele čete veruje da će već u sredu slika na terenu biti drugačija.

"To je bila tek prva utakmica finala, ima još mnogo da se igra. Mi možemo i nadam se da hoćemo - samo bolje posle ovog duela. Znamo šta smo radili loše. Čestitam Zvezdi na pobedi i jedva čekamo sledeću utakmicu".

Ove sezone je Partizan već jednom pobedio Zvezdu u Masteru, pa sigurno da zna recept za trijumf...

"Mnogo toga mora da bude bolje. Počev od servisa, prijema, bloka, odbrane... Sve što smo dogovarali pred prvi susret - nismo ispunili. Treba da popravimo barem 20 odsto... Mi smo i pored loše igre, u svakom setu bili na poen, dva zaostatka. To smo mogli da stignemo, ali nismo uspeli. Imamo čemu da se radujemo, pod znacima navoda. S obzirom na to da smo igrali loše, a stizali smo do nekog rezultata. Imamo prostora za napredak".

Na Banjici je jedan deo hale bio pun, a svi akteri veruju da će slično biti i u Zemunu.

"Nadam se da će i u Masteru tribine biti popunjene. Kao što je bilo i na Banjici. Ekipa lakše igra kad ima podršku sa tribina", podvukao je kapiten Milija Mrdak.



tagovi

Milija MrdakOK PartizanSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara