Dušan Nikolić (©Starsport)
Dušan Nikolić (©Starsport)

MVP ko drugi nego Dušan Nikolić: Lep način da se stavi tačka na moju priču u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.04.24. | 22:14

Individualna nagrada završila u rukama mladog korektora

Kao što su se radovali trofeju, tako su momci u crveno-belom slavili i kada je dodeljen individualni trofej. Nije bilo dileme u čijim rukama će on završiti - naravno podigao ga je Dušan Nikolić.

Tokom cele sezone mladi korektor bio je dominatan, nosio je tim i kada mu nije išlo, a u finalu je samo potrvrdio koliko je kvalitetan.

Izabrane vesti

"Turbulentno je bilo finale, mnogo preuzimanja energije i inicijative u igri. Za nas 2:0, pa 2:2, na kraju 3:2 za nas... Nismo mogli bolji kraj da zamislimo", poručio je posle meča Dušan Nikolić.

Sportski je čestitao protivniku i izneo reči hvale na njegov račun...

"Na kraju mogu da kažem da je Partizan veoma kvalitetna ekipa, to je i pokazao na terenu, ali trofej je došao u naše ruke. Čestitao bih momcima na fenomenalnoj igri i izvanrednoj partiji - mentalitetu jer su se vratili posle 0:2".

Naravno, osvrnuo se i na atmosferu.

"Zahvalio bih se divnoj publici na podršci. Nezapamćeni ambijent, hvala navijačima, porodicama, prijateljima, devojkama... Podržali su nas da završimo petu utakmicu rezultatom 3:0 i osvojimo titulu".

MVP nagrada je manje bitna, ali ni ona ga nije ostavila ravnodušnim...

"Znači mi mnogo. Takav je opis moje pozicije, ali ne bih umanjio doprinos nijednog člana ekipe. Svi momci su podjednako zaslužni za trofej. Ovo je individualna nagrada za inicijativu koja se preuzima na terenu".

Na početku sezone Zvezda nije bila glavni favorit za titulu, ali su ambicije vremenom rasle.

"Svi smo je potajno priželjkivali. Kada krenete to je negde daleko i nalazi se u mašti... Kada dođe finale i sve postaje realno - nadali smo se i očekivali".

Ovo je bio poslednji Nikolićev meč u Crvenoj zvezdi.

"Sledeća je reprezentacija, a onda draft u Koreji, pa onda postoji mogućnost da odem u Francusku. Još ništa nije sigurno... Svakako lep način da se stavi tačka na moju priču u Zvezdi. Predivna sezona i predivna priča u ovom klubu", poručio je za kraj Nikolić.



tagovi

OK Crvena ZvezdaSuperliga Srbije u odbojciDušan Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara