Džordan Larson (©Reuters)
Džordan Larson (©Reuters)

MVP Olimpijskih igara Džordan Larson: Vreme je za zasnivanje porodice

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.08.21. | 17:25

Odbojkašica SAD pričala o budućim koracima koje želi na napravi

Jedna od najboljih odbojkašica sveta Džordan Larson (34) najavila je rastanak od reprezentativnog dresa SAD. MVP Olimpijskih igara u Tokiju u intervjuu za „Volleyball mag“ pričala je o doživljajima sa turnira u Japanu, a i o budućim planovima. Nastaviće da igra za kineski Šangaj, a sa nacionalnim timom je najverovatnije ispričala poslednju zlatnu priču.

Izabrane vesti

Nisam još zvanično rekla da ću se povući, ali najverovatnije da će tako biti. Sada mi je prioritet zasnivanje porodice, to je nešto što zaista želim i što odlažem već duže vreme. Uzbuđena sam što sam što ću biti češće kod kuće i uživati sa porodicom. To je nešto posebno“, rekla je Džordan Larson desetak dana posle olimpijskog turnira.

Svetska šampionka iz 2014. godine i olimpijska prvakinja iz 2021. će za nekoliko dana stati na ludi kamen i malo promeniti prioriteta za budućnost. Mnogo je učinila do sada za nacionalni tim, donela je sijaset pobeda, a čak je njeno delo bio i poslednji poen finala u Tokiju protiv Brazila.

Nisam mnogo razmišljala, samo je trebalo da postignemo taj poen još. Znala sam da je to verovatno moja poslednja predstava i da neću napustiti teren. Izašla sam na teren i udarila što jače. Kada je lopta pogodila teren, bila sam u neverici da li se to zaista dešava“.

Veoma emotivno je Džordan Larson doživela kompletan turnir u Tokiju, na kome je njen tim u polufinalu srušio Srbiju maksimalnim rezultatom – 3:0.

Mislim da sam više plakala tokom poslednjih 24 sata pre finala, nego u celoj karijeri. Bila sam veoma emotivna u autobusu koji je vozio u dvoranu. Kada smo postigli poslednji poen, nije mi ostalo više ništa. Svaki put kada sam kročila na teren na Olimpijskim igrama, na njemu sam ostavila sve. Nisam želela da dođem do kraja turnira, a da mislim da je trebalo da učinim nešto drugačije“, zaključila je Džordan Larson.


tagovi

Džordan Larson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara