Komentari na vest

Najbolja generacija srpskog rukometa još od Nenadićeve i Šešumove

T

TUneki

pre 11 meseci

Spomenite i ostale mlade koji su mogli da igraju "spance" Cenice," madjara" Ilica i mnoge druge
S

Sabac17

pre 11 meseci

Samo nemaju trenera da napreduju ovi momci sto je prioritet a ne rezultat u ml kategorijama.
Z

Za sve je kriva lova....

pre 11 meseci

U našem narodu u koji god sport uđu neke veće pare, uđu i veliki problemi, pogledajte šta se dešava sa košarkom kad je država ušla pare, vaterpolo, fudbal da ne pominjem, evo sad i rukomet na relaciji liga-savez, pljuvačine na sve strane zbog para, pustite decu neka igraju rukomet, a ko će da postane veliki rukometni igrač zna jedino Bog, cilj u ovom uzrastu svakako nije rezultat nego da se napravi baza igrača za reprezentaciju za narednih 15 godina.
S

Saturn

pre 11 meseci

Kakav crni bog, oni koji to najvise zele i koji budu nonstop trenirali I radili na sebi ce i biti igraci
И

Ипак

pre 11 meseci

Мораћу да вас демантујем, као православни Срби не смемо да искључимо постојање Бога и Њему благодаримо за све на овоме свету јер како нас јеванђеље учи, не може нам једна длака са главе отпасти без његовог допуштења. Слажем се са вама да је рад, тренинг и залагање на првом месту али ипак има неко ко руководи свим животним приликама и од кога све зависи без обзира на сав тренинг, труд и таленат. Спортски поздрав и срећан данашњи празник вам желим.
a

analizator

pre 11 meseci

A bas smo se usrecili sa generacijom Šešuma i Nenadića... rukometasi su kopije fudbalera. Ima ih u klubovima, a u reprezentaciji igraju ono cuveno - lopta ide od beka do beka do iznemoglosti, onda sut na sili, ako ne moze, bacaj krilu da se snalazi. Od akcija, omiljena mi je - a sta je to brzi centar? Tako da, lakse malo sa hvalospevima, pustite ih nek se takmice i da dobijemo barem jednog ili dva igraca iz ove generacije...
R

Rasputin

pre 11 meseci

Ovaj naslov ce biti u redu ako sutra pobede F.Ostrva… Ali ako izgubimo ima da prsti drvlje i kamenje na ove klince… Tako da polako i korak po korak… Mnogi su ih otpisali nakon poraza protiv Islanda a pre meca sa Egiptom…
M

MarkeS

pre 11 meseci

Kako misliš da li gube? Farska Ostrva će ih razmontirati sa 5-6razlike. Sreca u zrebu nas je dovela dovde. Sutra je otreznjenje.
p

pisanje napamet

pre 11 meseci

Zamolio bih Zeljka da pre nego sto napise da je Simic na proslom prvenstvu imao vecu minutazu od Smigica da pogleda bar neku utakmicu sa tog prvenstva, a ne da pise napamet neke stvari Simic jeste imao prednost ali u Zvezdi dok je u reprezentaciji bilo obrnuto deci srecno u 1/4 finalu protiv farana!