Komentari na vest

Najbolji bloker italijanske lige Maja Aleksić o novom klubu: Srce zaigralo i reklo "da" Novari

5

5575

pre 23 dana

Nadam se i da ce ostati u Italiji. Italijanska liga je definitivno bolja od Turske. Vakif, Fener i Eczasibasi su klubovi koji se godinama unazad bore za prva tri mesta, ovi ostali im dodju ko trening. Sto se tice Italijanske lige klubovi koji su rangirani nisko na tabeli igraju dosta dobro. Stevanovic je dosla u Eczasibasi zbog stare slave ali definitivno postoji razlog zbog kojeg je ostala u Italiji toliko godina. Blokeri u Turskoj nista posebno. Gunes se uvek spominje mada smatram da bi bila potpuno izgubljena u bilo kom drugom timu a da ne pricamo o Italiji. Turkinje se zakucaju u njihove klubove i retko koja ode da igra u neku drugu dzavu. Maji sve najlepse i ako Bog da dogodine je gledamo u Koneljanu.
G

Gost1234567

pre 26 dana

Nenormalno koliko je Maja potcenjena odbojkasica. Nadam se da ce Gvideti doneti pravu odluku o poslati nju na OI jer je definitivno najbolji bloker kojeg imamo od odlaska Stefane i Milene.
I

Isto je nama

pre 26 dana

Igrala Stefana i Rašić ili Aleksić i Popović.Libero Popović ili Pušić.Dizač Maja ili Drča.Primači Mihalović i Maleševic ili Buša i Uzelac.Sve se to menjalo i medalje su tu.Kao i seleketori Terza,Danijele i Gvideti.Zna se ko je igrač koji nosi ovaj tim na velikom takmičenju.Sve ostalo što je i dokazano je totalno nebitno.
n

napokon!

pre 26 dana

Najbolja srpska odbojkasica trenutno. Ne "najbolja u Srbiji " već najbolja srpska. Pozz
G

Gost Luka Banja

pre 26 dana

Pa sto je ne plate koliko i Stevanović J onda?To oni ne vide kao ti izgleda...Vrediš koliko si placen.Tako je oduvek,bilo i biće.Zna se ko su 5 najplaćenijih korektora,primača,blokera.Tržište se ne može prevariti.
i

ironija

pre 26 dana

Stevanovic je na konto stare slave i imena i kupio Ezačibaši a sudeci po njenoj igre cele ove sezone(iako je imala par bljeskova poput sinoc) napravio grešku. Kao što je Gvideti napravio grešku letos kada je u finalu EP pustio Stevanovic da igra koja nijedan blok nije mogla da napravi a Maju zakucao za klupu.
M

Maja kraljica

pre 26 dana

Maja pet klasa ispred izvikane gunes zehre I po izgledu i po igri A da ne pricam koliko je dobra, skromna i prizemna
A

Aleksic Majcek

pre 26 dana

Dok je Aleksic Maja bila najbolji bloker lige nacija, Gunes manekenka nije znala ni sta je to. Dzabe 3miliona pratilaca na instagramu kad je devojka antipaticna totalno. Da ode u Italijansku ligu ne bi se snasla, kad Gvideti izbaci Cansu Ozbay iz igre i uvede drugog dizaca ova ne zna da udari loptu. Sva sreca Maja nije kao ona, samo nek Maja nastavi da trenira i igra dobro a pratioci popularnost i promocije ima ko ce da odradi, Zehra ce.
G

Gost godina 26

pre 26 dana

Aleksic Majcek Briga nas za Vakif.Sa njim na čelu kuci smo brzo iz Pariza.Medalja samo pusti san.Moze samo uzeti leva takmicenja Tursku ligu,neki kup i plafon ligu sampiona sa 3 i po jaka kluba u takmicenju.I kao najveci uspeh doci do finala EP sa reprezentacijom.Na prvenstvu sveta i olimpijadi on je bio i ostao luzer.Tako je 26 godina u njegovoj karijeri.Briga nas za Vakif i Tursku ligu Pariz je kruna svakog sportiste.Za olimpijadu se živi.Sve ostalo i svako takmicenje sem SP je šesta liga istok po znacaju.
K

Kroko

pre 26 dana

Gost godina 26. Apsolutno suludi komentar. Imamo realnu šansu za medalju. Među najboljima smo. Sa Turskom i Italijom smo glavni favoriti. Zlato će biti veoma teško ali i to je moguće. "Brzo ćemo kući" jes, već smo krenuli.
G

Gost godina 26

pre 26 dana

Kroko Na zalost nista uraditi necemo
N

Nočni princ

pre 26 dana

@Gost godina 26 Pa one koje su zadužene za prijem Buša i Pušić ne igraju ove sezone.Na klupi su.Stevanović i Popović promenjivo.Maja kao i uvek,ali je sporija dosta.Uzelac je napredovala kao i Maja Aleksic.Sve zavisi od Tijane Ako odigra na nivou kao prethodnih godina možemo do polufinala.U slučaju da ne bude na tom nivou od nas nema ništa.Nismo više reprezentacija koja je u najužem krugu favorita za medalju.
K

Kroko

pre 26 dana

Nočni princ. Jedini koji je Turskoj pružio otpor prošle godine smo mi i Italija. Srbija najveći otpor u pet setova. Srbija je favorit za medalje odma posle Turske. Tako je pokazala prošla sezona. Mihajlović i Uzelac mogu da se pokažu kao ozbiljan plus.
S

Sjajna osoba

pre 27 dana

Preslatka i sjajna Maja. Mnogo mi je drago sto je ostala u Italiji, dokazano najbolja liga sveta. Maji svu srecu zelim, koraca ka cilju i svake godine je sve bolja. Jedva cekamo reprezentaciju pa da vas gledamo
D

DzoniBgood

pre 27 dana

Najlepsa sportistkinja koju smo imali i koju imamo.
D

Da da da

pre 27 dana

Stefana Veljković pa 100 mesta prazno.
O

Odbojkaaaaaaaa

pre 27 dana

Fefa Veljkovic, Aleksic, Lazovic i Busa. Prirodne lepotice
G

Gaizka

pre 27 dana

Ako si izbor proširio na "sportiskinje" onda svakako treba spomenuti Ivanu Maksimović, srpsku Gal Gadot :D
E

Eseks

pre 26 dana

Meni je moja komsinica Spanovicka najlepsa i najzgodnija i tako normalna i kulturna..U svakom slucaju sve su lepe i za mene najlepse na svetu!!