Marko Narančić (©MN Press)
Marko Narančić (©MN Press)

Narančić: Ništa nije gotovo, Partizan je i dalje favorit; Stanković: Peti set odigrali junački

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.12.23. | 09:23

Vojvodina napravila brejk u prvom meču polufinala Kupa Srbije za odbojkaše

Presrećni su bili igrači Vojvodine sinoć u Masteru, zadovoljan je bio trener Marko Narančić... Kako i ne bi, kad su Novosađani zabeležili veoma bitnu pobedu protiv Partizana.

Lale su u Superkupu na startu sezone nanele bolan poraz aktuelnom šampionu, a sada su uspele da ga nadigraju i u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Odigrano je pet setova, bilo je veoma uzbudljivo - Vojvodina je vodila sa 2:0, Partizan odgovorio i izjednačio na 2:2, da bi u petom ponovo do izražaja došla dobra igra Narančićevih momaka...

"Prva dva seta smo odigrali fenomenalno, u naredna dva smo mi pali, a i Partizan je sjajno igrao i servirao. Mi nismo imali odgovor na to. Videli ste peti set - bila je stvarno uzbudljiva i dobra odbojka. Uspeli smo da slavimo... Međutim, ništa ovde još nije gotovo. Ima još da se igra u Novom Sadu. Partizan je veoma kvalitetna ekipa i po mom mišljenju oni su i dalje favoriti. Ja sam veoma srećan zbog momaka koji rastu iz dana u dan i što uspevaju da pobede ovako teške utakmice", poručio je Narančić.

Iako su crno-beli bili u naletu u trećem i četvrtom setu, Vojvodina je uspela da pokaže pravu reakciju u taj-brejku.

"Momci su se sami podigli, ja sam im samo pružao podršku kao i do sada. Više je do njih, manje je do nas", naglasio je Narančić.

Utiske posle utakmice je izneo i Luka Stanković, jedan od glavnih igrača Vojvodine ove sezone.

"Znali smo da neće biti lagan meč. Partizan je prošlogodišnji šampion, osvajač triple krune... Mi smo ušli maksimalno ozbiljno i spremno u ovu utakmicu. Posle dva seta smo naglo pali, dozvolili smo da oni dođu do 2:2. Međutim, peti set smo stvarno odigrali junački kao ekipa. Čestitke i mojim momcima i odbojkašima Partizana na dobroj partiji", rekao je Stanković.

Novosađani će dočekati drugu utakmicu polufinala u nešto boljoj poziciji...

"Mislim da je daleko da se priča o revanšu. Igra se tek za dvadesetak dana... Prvo nam sledi liga, ali igramo na domaćem terenu, tako da se nadam da ćemo pružiti isto ovakvu partiju".

U narednom periodu Voša će moći da se koncentriše na domaće obaveze, jer je takmičenje na evropskoj sceni završila.

"Iako nam je veoma žao što smo ispali iz Evrope, opet je neko olakšanje što se tiče rasporeda. Igrali smo sreda-subota tokom čitavog prvog dela, što mi mlađi nismo navikli. Ali eto i tu smo se koliko-toliko držali", podvukao je Stanković.


tagovi

Marko NarančićOK VojvodinaOK Partizankup srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara