Marko Narančić (©MN Press)
Marko Narančić (©MN Press)

Narančić: Veoma je teško pobediti Zvezdu, imali smo više nerava u završnici

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 10:18

Vojvodina se izjednačila na tabeli sa crveno-belima

Odbojkaši Crvene zvezde i Vojvodine sinoć su se izjednačili na prvoj poziciji po broju pobeda i poraza. Obe ekipe su do sada 12 puta slavile, a četiri puta bile poražene. Beograđani su ostali na vrhu, jer imaju pet bodova više.

Vojvodina je u derbiju ostvarila veliku pobedu protiv Zvezde, a koliko je bilo teško pokazuje i rezultat po setovima - 3:2 (23:25, 25:23, 21:25, 31:29, 27:25).

Izabrane vesti

Spasavali su Narančićevi momci meč-lopte protivnika, bili su hrabri i sva borbenost im se isplatila. Na kraju su rivali poklekli, zabeležili su dve vezane greške i tako je završen maratonski duel.

"Crvenu zvezdu je veoma teško pobediti, jer je to jedan sjajan kolektiv. Međutim, mi smo to uspeli uz pomoć ove sjajne publike. Generalno mi je utisak da je u prva tri seta bila slabija odbojka i da smo u nekom grču bili i mi i oni, ali četvrti i peti su bili veoma kvalitetni. U taj-brejku koji je bio neizvestan, mi smo imali više nerava u toj završnici", rekao je posle pobede Narančić.

Nije imao mnogo toga da zameri svojim izabranicima ni Ivica Jevtić.

"Čestitao bih igračima Vojvodine na pobedi, a isto tako bih čestitao i mojim momcima koji su se borili do poslednjeg atoma snage. Mislim da ne bi bilo nezasluženo i da smo mi pobedili, ali dobro ovog puta je točak sreće završio na strani Vojvodine. Drago mi je što smo od trećeg seta pokazali visok nivo kvalitetne odbojke, što je nije bilo u prva dva seta. Poželeo bih puno sreće Vojvodini u nastavku prvenstva i nadam se da ovaj poraz neće uticati na naš dobar ritam koji smo imali do sad", naglasio je trener Crvene zvezde Jevtić.



tagovi

Marko NarančićOK VojvodinaOK Crvena ZvezdaSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara