Jelenić (© Star sport)
Jelenić (© Star sport)

Nastavlja se obračun, Jelenić podseća Sora: Bivši brazilski reprezentativac tužio VSS za dugove

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.06.23. | 09:34

„Da li ste u Riju primali srpsko nacionalno priznanje“, nastavlja polemiku predsednik VSS

To nisu nemiri, već potresi. Sa zebnjom da bi mogli da uruše sport koji nam je doneo toliko radosti u poslednje dve decenije. Mogu da se svađaju Viktor Jelenić i Slobodan Soro koliko god hoće, ali daleko stići – neće.

Nova epizoda „rasprave“ usledila je u petak jutro, kad je predsednik Vaterpolo saveza rešio da reaguje na oglašavanje direktora Novog Beograda, koga baš Jelinić, naziva već drugi put portparolom. Čak ide i korak dalje, zamerajući mu što je u prošlosti branio pod drugom kapicom.

Izabrane vesti

Drago mi je da bivši brazilski reprezentativac, portparol Novog Beograda, čovek koji je tužio Vaterpolo savez Srbije za dugovanja, kaže da je vaterpolo veći od svih nas. Tako bi i trebalo da bude. Zato bih dotičnom gospodinu postavio samo jedno pitanje.

Da li ste 10. avgusta 2016, na Olimpijskim igrama u Riju de Žaneiru, kada ste branili za brazilsku reprezentaciju na utakmici protiv reprezentacije Srbije, koju je Srbija izgubila 5:6 uz vašu veliku pomoć, primali srpsko nacionalno priznanje?

Molim vas za kratak odogovor na ovo lako pitanje: da ili ne.

Imao bih još pitanja, ali su teška, a to nekom drugom prilikom, pošto je interes reprezetacije i države Srbije na prvom mestu“, stoji u kratkom saopštenju ispod kojeg se potpisao Viktor Jelenić, predsednik VSS.

Podsetimo, prethodno je upravo Jelinić istakao da je bahato i nedopustivo da Novi Beograd zahteva obeštećenje od 150.000 evra za Nikolu Jakšića, da bi zatim Soro istakao kako predsednik Saveza ima dvostruke aršine.

Deluje da se na ovom neće zaustaviti.


tagovi

Viktor JelenićVSSvaterpoloSlobodan Soro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara