Stoni tenis (©Shutterstock)
Stoni tenis (©Shutterstock)

Nema pobeda za Nemaškala

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 21:31

Užasno veče za iskusnog ruskog stonotenisera

Već gotovo dva meseca pratimo dešavanja u ruskoj stonoteniskoj Ligi Pro. Danas je na programu bilo više od stotinu susreta u ovom nadmetanju, a rezultati su bili prilično šareni. Mnogi favoriti su podbacili, što i ne čudi s obzirom na to u kakvom intenzitetu se ovo takmičenje igra.

Nekako do samog početka nam je pod oči zapao poprilično stari Vladimir Nemaškalo. Iskusni Rus odlučio je da se baci na turnir uprkos podmaklim godinama i da zaigra sa značajno mlađim kolegama. A u par navrata uspeo je da dođe do nekih prilično iznenađujućih trijumfa. Danas, međutim, nije bio tte sreće, pošto je izgubio sva tri duela.

Izabrane vesti

U komentarima na sajtu ruske stonoteniske federacije može se pronaći informacija da je Nemaškalo dugo radio u vojsci, a da je nakon dosta godina službe odlučio da se posveti svojoj strasti u vidu stonog tenisa.

Što se današnjih rezultata tiče, veče je otvorio porazom od Aleksandra Petrova u tri seta (0:3), a na sve se nadovezao isti takav poraz od Aleksandra Skrebnjeva (0:3). Protiv Evgenija Iljukina uspeo je da osvoji uvodni set na razliku, ali je nakon toga potpuno pao i dopustio slavlje znatno mlađem ruskom igraču (1:3).

Veliki broj susreta na programu je tokom noći, a sve rezultate kao i uvek možete pogledati na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara