Komentari na vest

Nema predaje, bitna je i gol-razlika, olimpijske kvalifikacije dostižne

P

Pobeda ILI...

pre preko 1 godinu

Svake dve godine je prvenstvo sveta u rukometu. Kosarka! fudbal i odbojka svake 4 godine. Ako bude Srbija 10, onda je ovo najbolji rezultat u poslednjih 10 godina tj na poslednjih 5 SP. Od nezavisnosti Srbije na 5 olimpijskih igara bili smo jednom učesnik i nismo prošli grupu. Od 40 utakmica na SP protiv evropskih ekipa u poslednjih 10 godina imamo svega 4 pobede i nijednu protiv neke jače ekipe. Ni na ovom prvenstvu mi nismo vezali dve pobede. Na poslednjem evropskom smo doživeli katastrofu. Decenija bez medalje. Dve decenije- dve medalje.Od nezavisnosti Srbije 1 medalja. Premalo. Ako se ne ode u Pariz rukomet je izgubio svaku bitku sa ostalim sportovima u Srbiji. Ovo je borba za opstanak rukometa u Srbiji.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Sto bi narod bila briga za rukomet kad se o rezultatu ne brinu sami reprezentativci?? Pa jel kljucni meč za 1/4 finale eskivirao Milosavljev (zdrav) po preporuci Berlina. TAKAV SPORT I TREBA DA SE UGASI U SRBIJI.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Ови лажу сами себе и верују да су у праву
х

хидалго

pre preko 1 godinu

Најбоља калкулација је у понедељак резервисати карте за назад преко Виз Ер-а. Цео живот слушам разноразне сценарије нереалне и калкулације кад су фудбал и рукомет у питању
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

I svaki puta im padne u vodu kalkulacija. Kakav je odnos prema reprezentaciji pokazao Milosavljev, coveku bitniji klub od Srbije. Zato nikad nista nece ni uradit.
i

ighio

pre preko 1 godinu

Srbija to može, ajmo komšije