Nema više nepobedivih u NFL-u, Grin Bej u nezapamćenoj drami srušio Arizonu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.10.21. | 05:36

Fenomenalan okršaj na Stejt Farm stadiou - 24:21

Grin Brej Pekersi zaslužni su za rušenje preostalog neporaženog tima u dosadašnjem toku sezone. Oni su u izuzetno dramatičnom meču na Stejt Farm stadionu u Glendejlu srušili domaće Arizona Kardinalse, mada smo umalo bili svedoci gotovo senzacionalnog preokreta - 24:21.

Grin Bej je na početku četvrte četvrtine vodio sa sigurnih 24:14, domaćin je četiri minuta pre kraja smanjio na 24:21 posle drugog uzastopnog tačdauna Džejmsa Konera, a potom je odbrana Kardinalsa uspela da vrati posed na samo tri minuta do kraja meča. Ipak, bacanje Kajlera Marija za pobedu, 12 sekundi pre kraja, presekao je fenomenalni Rasel Daglas i uništio svaku nadu Arizone.

Izabrane vesti

Pekersi su bili drastično oslabljeni u ovom meču. Sjajni kvoterbek Eron Rodžers nije imao na raspolaganju svoja dva glavna hvatača Devontea Adams i Alen Lazard. Sa druge strane, šok u redovima Kardinalsa izazvala je informacija da bi do kraja sezone mogli da ostanu bez ovogodišnjeg pojačanja iz Hjustona, defanzivnog enda Džej Džej Vota. Njega čeka verovatno tri meseca pauze zbog povrede ramena. Ali Arizona je i to umalo uspela da nadoknadi. Zahvaljujući sjajnoj energiji svojih defanzivnih igrača, došla je u situaciju da se bori za pobedu, ali nije uspela da odbrani oreol nepobedivosti.

Pekersi su sada glavni u ligi, nakon razočaravajućeg poraza na startu šampionata od Nju Orleansa uspeli su da vežu čak sedam pobeda i izjednače se na vrhu tabele sa današnjim rivalom. Kardinalsi su delovali nepobedivo, posebno nakon silovitog slavlja nad Hjustonom pre samo pet dana, ali su ipak pokazali da imaju slabu tačku.



tagovi

Grin Bej PakersArizona Kardinals

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara