""
""

Lazar Anić danas prvi skače!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.17. | 09:04

Pored Anića koji prvi nastupa u Grupi B, pratićemo i Amelu Terzić koja trči u kvalifikacionoj grupi na 1.500 metara

Atletski reprezentativac Srbije, Lazar Anić prvi izazi na zaletište skoka u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu. Lazar će skakati u Grupi B kao prvi takmičar. Norma za prolazak u finale je 8,05 metara, a ukupno je prijavljeno 32 atletičara.

Izabrane vesti

MOZZART SPECIJAL: Oproštaj od Juseina Bolta, ali sa stilom

„Stadion nemam sa čim da uporedim, jer nikad nisam video ništa ni slično uživo. Petak, i 60.000 ljudi na njemu, biće to pravi spektakl i ogromno iskustvo za mene. Video sam startnu listu, u mojoj grupi su svetski i olimpijski šampioni, mada to me uopšte ne brine, 8.05m je kvalifikaciona norma, i to je jedino što me zanima“, rekao je Lazar Anić, a prenosi zvanični sajt Atletskog saveza Srbije.

MOZZART KVOTE ZA SP U LONDONU

Od ostalih srpskih takmičara, Amela Terzić trči u prvoj kvalifikacionoj grupi na 1.500 metara. Prvih šest atletičarki iz svake od tri grupe i šest na osnovu rezultata prolaze u polufinale, ukupno 24, od prijavljene 44 takmičarke. Raspored takmičenja naših sportista na Svetskom prvenstvu u Londonu radi boljeg pregleda prezentovan je kroz tabelu po danima i terminima izlaska na sportska borilišta.

(Foto: MN Press)


tagovi

Amela TerzićatletikaJusein BoltLondon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara