"Slavlje Kapitalsa"
"Slavlje Kapitalsa"

NHL: Rendžersi na konopcima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.05.13. | 07:27

Plej-of pobede i za Anahajm, Toronto i LA Kingse

Slavlje KapitalsaGolom Majka Grina tačno osam minuta po ulasku u produžetak Vašington Kapitalsi savladali su Njujork Rendžerse sa minimalnih 1:0 i poveli sa 2:0 u četvrtfinalu plej-ofa Istočne konferencije. Ali, Grin nije bio u centru pažnje, pošto je Brejden Holtbi branio utakmicu života i prvi put u karijeri sačuvao mrežu netaknutom u plej-of meču.

Izabrane vesti

Holtbi je odbranio 24 šuta, ali vremena za opuštanje nije bilo, jer je na drugoj strani terena briljirao i Henrik Lundkvist (37 odbrana), pa se činilo da pak jednostavno ne može do gola.

Međutim, Majk Ribeiro je poslao precizan pas do Grina, a isključenje Njujorkovog Rajana Mekdonaha se ispostavilo kao previše skupo za Rendžerse, koji su jedini gol primili baš u trenutku kada su imali igrača manje na ledu.

Treća utakmica serije igraće se u noći između ponedeljka i utorka u Medison Skver Gardenu.

Mnogo ubedljiviji bio je Anahajm, koji je pregazio Detroit sa 4:0 za vođstvo od 2:1, iako je prvi gol postigao tek 4,49 minuta pre kraja druge trećine.

Istu prednost ima i Sent Luis, iako u trećoj utakmici serije sa LA Kingsima nije mogao pored Džonatana Kvika, koji je sa 30 odbrana omogućio Slavi Vojnovu da jedinim golom na meču reši pitanje pobednika – 1:0.

U četvrtoj utakmici večeri Toronto je savladao Boston sa 4:2 i izjednačio rezultat u seriji na 1:1.

NHL:

Vašington – Njujork Rendžers 1:0pp (0:0, 0:0, 0:0, 1:0)
Boston – Toronto 2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
Detroit – Anahajm 0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
LA – Sent Luis 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

(FOTO: Action Images)


tagovi

Brejden HoltbiMajk GrinNHLVašington Kapitalsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara