Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nije ovo bio Vahninov dan, Rahmanov i Frolov mogu da budu zadovoljni

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.05.20. | 21:18

Četiri poraza Georgija Vahnina u isto toliko mečeva

Nema problema sa stonim tenisom, koji nastavlja u punom ritmu. Željno iščekujemo povratak fudbala, košarke i tenisa na veliku scenu, ali za to vreme moramo da se zadovoljimo širokom ponudom kada je ovaj sport u pitanju. I ovog petka igralo se u Brazilu, Nemačkoj, Jermeniji, Ukrajini, Češkoj i Rusiji, a mi smo odabrali susrete iz ruske Lige Pro.

Danas smo pratili duele iz četvorougla koji su „sastavili“ Aleksandar Frolov, Georgij Vahnin, Viktor Rahmanov i Danilo Andrejev. Najgore u čitavoj priči prošao je Vahnin, koji je upisao četiri poraza iz isto toliko duela.

Izabrane vesti

Prvo je Vahninu meru uzeo Rahmanov, koji je slavio u četiri seta (1:3), da bi odmah potom i Andrejev učinio isto to (1:3). Na sve su se nadovezali porazi od Frolova (0:3) i Rahmanova u tri seta (0:3).

Možemo reći da su ponajbolje prošli Frolov i Rahmanov, koji su danas upisali po tri pobede. Prvopomenuti teniser je slavio jednom protiv pomenutog rivala u tri seta (3:0), ali je drugi put poražen nakon borbe u pet setova (2:3). Uz to, upisao je pomenutu pobedu protiv Vahnina, a savladan je i Andrejev (3:0). Što se Rahmanova tiče, i on je uspeo da svlada Vahnina i Andrejeva u tri seta (3:0).

To faktički znači da je Andrejev bio polovičan, pošto je Vahnina savladao oba puta (3:2 i 3:1), dok je poražen u duelu od danas znatno jačih Frolova i Rahmanova.

Podsećamo da će se i tokom večeri odigrati veliki broj stonoteniskih duela, a sve rezultate i kvote kao i uvek možete videti na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara