Paulo Obradović i Mateo Aikardi (©AFP)
Paulo Obradović i Mateo Aikardi (©AFP)

Ništa od prelaska u Radnički, hrvatski reprezentativac potpisao za turskog šampiona

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.07.21. | 23:40

Paulo Obradović će iduće sezone nastupati za Enku

Spekulisalo se da bi Radnički iz Kragujevca, srpski i regionalni prvak, mogao da osnaži redove Paulom Obradovićem i odgovori na seriju potpisa u Novom Beogradu i Partizanu. Ali, do saradnje neće doći.

Da li je i koliko je bilo realno da se Paulo Obradović preseli u Kragujevac u nekom momentu isplivaće na površinu. Hrvat bi predstavljao kapitalno pojačanje, a Kragujevčani sada imaju jednu opciju manje. Povratnik u reprezentaciju Hrvatske se skućio u Turskoj pre odlaska na Olimpijske igre u Tokio, gde će Barakude biti jedan od glavnih favorita za najsjajnije odličje, uz seleciju Srbije. 

Izabrane vesti

Potpisao je Paulo Obradović za Enku, šampiona Turske, i zatvorio poglavlje u dubrovačkom Jugu. Treći mandat u velikanu sa Gruža neće pamtiti po dobrom, pošto je Jug izgubio tri finala (Jadranska liga, šampionat i Kup Hrvatske), a na završnom turniru Lige šampiona u Beogradu je ostavio bled utisak.

Dvostrukom osvajaču Lige šampiona će u turskom klubu društvo praviti sunarodnik Damir Burić, a Obradović je treći igrač koji je ovoga leta napustio Jug. Pre njega su to učinili Danil Merkulov, koji je pojačao Ferencvaroš, i Luka Lončar, koji je parafirao za evropskog prvaka Pro Reko.



tagovi

Paulo ObradovićvaterpoloVK Jug

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara