Komentari na vest

Ništa od reprize finala iz Japana: Srbija i Brazil se bore za zlato, Italija igra za bronzu

I

IIIIIL

pre preko 1 godinu

Večeras se valjda videlo da Orro nije nikakva "klasa" kao što se ovde stalno ističe. Toliko poslatih lopti a Carol vec postavila blok, Egonu 4 puta ne prodje a ona joj i 5 put šalje loptu, dok sa druge strane Makris koja je u top 3 tehničara sveta crta po terenu, a ono njeno dodavanje jednom rukom je nesto posebno. Primači Boseti i Pietrini na velikim utakmicama nestaju i to se još jednom dokazalo. A i De Djenaro je izgleda imala loš dan.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Samo sto vama ostalima nikad nije smetalo kad isti slucaj bude sa Majom i Tijanom,zar ne?Svidelo se i tebi i ostalima ili ne Oro jeste klasa i fantasticna odbojkasica,Makris je neverovatna i to niko ne osporava.Potpuno nepotrebno napadanje na Oro,ne mozes svaki mec da odigras bez greske a koliko Oro znaci ekipi govori dovoljno sto nije malo puta bila proglasavana za igraca utakmice sto u klubovima sto ovako,svako ko hoce da vidi to moze da vidi.Odbojka je timska igra,da li bi sada trebalo da kazemo da su Erbots,Tijana ili Antropova lose ako ne osvoje neko zlato ili odigraju neki slabiji mec ponekad?Zaista nepotrebno i uzasno poredjenje,jos jednom da kazem mi umesto da budemo srecni sto imamo takve zvezde da gledamo kao sto su one,da budemo odusevljeni sto Polter,Oro,Arina,Hak,Makris,Gabi i mnoge druge imamo mi moramo svaki put ovde da se raspravljamo oko necega i udaramo po nekome a Oro ako nije igrala odlicno celo prvenstvo onda stvarno ne znam ko je i to ne znaci da kazem da je najbolja ali sam vrh jeste svidelo se to nekome ili ne.Nadam se da cemo bar nakon finala moci da se radujemo zajedno ukoliko je moguce zlatnoj medalji a ne da opet neko pronadje motiv u nekim raspravama.Cestitke Brazilu na potpuno zasluzenoj pobedi!
b

bolje za nas

pre preko 1 godinu

italijanke protiv nas pruzaju najbolje partije, sp koje branimo, ko se seca, moglo je lako na njihovu stranu. lakse cemo na kraj protiv brazila.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Nemaš pojma. Nikada nama Brazil nije ležao u odbojci. U obe konkurencije....
?

?

pre preko 1 godinu

Ne znam bas koliko pruzaju najbolje partije protiv nas jer su sve bitne meceve sem poslednjeg finala ep (koje je doslo u najgorem trenutku za nas) bile bolje, dok smo brazil dobili samo na proslom sp.
u

u pravu ste

pre preko 1 godinu

ali to sam i mislio , ep finale i umalo sp finale..meni je drazi brasil..da ste takodzer u pravu jeste..
I

Iskander

pre preko 1 godinu

Brazil ih je unistio blokovima.Cak 20 blokova Brazila.Italija bolja u napadu i bolja u asovima ali vise gresaka.Razlog je poznat.Kad Paola Egonu udje u seriju gresaka tesko iz nje izlazi a vecina lopti ide na nju, sto je i normalno obzirom na poziciju.Mozda je i umorna.Ona je igrala i Ligu Nacija dok smo mi odmarali Tijanu Boskovic.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Ona igra 365 dana u godini a Tijana imala 3 meseca pauze. Sve je sad doslo na naplatu.
E

Egonu je dobra ali

pre preko 1 godinu

previse je publiciteta oko nje sto donosi i njoj na kraju jos novca,tim se ipak previse oslanja na nju iako ima i drugih kvaliteta..Boskovic je na nasu srecu ipak mirnije prirode i koncentrisanija je , ne odvlace je toliko stvari van terena, vise je na zemlji..Svakako je tim taj koji pobedjuje ili gubi,a mi imamo jak tim, 11 pobeda, bilo bi sjajno bez poraza zavrsiti svetskoprvenstvo.
I

Iskander

pre preko 1 godinu

Tako je to ali Tijana je zasluzila svaki dan pauze.Klub u kojem igra je slabiji nego pre pa mnogo toga pociva na njoj.Mnogo se zalaze i trosi.Kapiten je i u klubu, sto me je iznenadilo posto i Maja igra sa njom.
o

odbrana

pre preko 1 godinu

Tijana je mnogo bolja u odbrani. Niko ni ne pominje koliko nam njenih odbrani donese kontri
P

Prenos

pre preko 1 godinu

Molio bih prenos na Rts-u, mislim da smo toliko zaslužili da gledamo naše odbojkašice, ipak plaćamo pretplatu
a

ax

pre preko 1 godinu

Biće, najavili su na reklami...setili se