"Flojd Mejveder Junior"
"Flojd Mejveder Junior"

Ništa od sudara Mejveder - Mekgregor?

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.16. | 13:18

Tako barem kaže sada već bivši bokserski šampion. Po njemu, krivac za to je, naravno, irski fajter

 

Flojd Mejveder JuniorIako je najavljivan tokom poslednjih nekoliko meseci, potencijalni meč između Flojda Mejvedera juniora i Konora Mekgregora ipak se neće dogoditi. Menadžmenti doskorašnjeg apsolutnog šampiona u velter kategoriji i najpopularnijeg UFC borca nisu uspeli da se pomere sa mrtve tačke. I prvi koji je „digao ruke“ je Mejveder, zašta je okrivio suprotnu stranu.

Izabrane vesti

- Pokušao sam da se dogodi, da ja i Konor vidimo ko je bolji borac. To se nije dogodilo i sada je vreme da se ide dalje. Velika mi je čast što sam i dalje najveće ime i u boksu i u MMA iako sam u penziji – „pecnuo“ je poularni Mani, irskog razbijača.

Naravno, Mekgregor mu nije ostao dužan, već se našalio na njegov račun, aludirajući na to što previše brine o odevanju i izgledu:

- Nije našao pravu torbicu za konferenciju za medije, pa je odustao… Ja sam još ranije rekao, kada mi bude doneo stomiliona dolara u kešu, tada možemo da počnemo da pregovaramo. Do tada, nema šanse!

Konor MekgregorMejveder je prošle godine u septemebru, nakon što je savladao Andrea Berta jednoglasnom odlukom sudija, „okačio rukavice o klin“ završivši karijeru bez poraza iz 49 mečeva, od čega je 26 rešio pre poslednjeg gonga. Sa druge strane, fanatični Irac nema savršenu sportsku biografiju, te je na 23 borbe doživeo tri poraza, a nedavno je uspeo da se za poslednji osveti čuvenom Nejtu Dijazu.

(foto: Action Images)


tagovi

UFCmmaIrskaFlojd Mejvederboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara