Komentari na vest

Norveška dolazi u najboljem trenutku: Srpski napad treći na SP, Orlovi lete s Bandom na golu

h

hakan sukur

pre preko 1 godinu

Prvaci svetaaaa do krajaaaaaaa daaaaa Srbijaaaaa najjači u svim sportovima
В

Вук

pre preko 1 godinu

Фантастичан чланак. Аутору свака част, нека колеге виде како се пише инспиративно, прецизно, концизно, од реч до реч. Алал вера новинару.
A

Analiza23

pre preko 1 godinu

Treba samo biti realan,mi nismo napravili nikakvo čudo a mislim i da nećemo ,odbrana nam je katastrofalna pogotovo dve trojke gde ne sme nista da prodje a nama do sada je vrlo lako svaka od tri reprezentacije davala golove kroz sredinu,takodje imamo problem sa čuvanjem pivotmena. Kukić i Djordjić katastrofa ceo turnir ,Orbović sasvim korektan sa plus deset asistencija svaki meč...Banda puno znači ali ne može se očekivati od njega da svaki meč skine 10 zicera što je sinoć uradio i sam bio zaslužan za toliku razliku.Mislim da su trenutno i Holandija a pogotovo Norveška mnogo ispred nas
I

Ivan OL 91

pre preko 1 godinu

Srbija ima treći napad na Svetskom prvenstvu, Danska (113) i Švedska (107) su neka druga dimenzija. Druga dimenzija jer su davali golove Belgiji, Bahreinu, Tunisu, Brazilu , Zelenortskim Ostrvima i Urugvaju. Od svih je Katar jači, čak i Alžir može sa većinom da se nosi. Realno Srbija ima najbolji napad gledajući protiv koga je igrala. Volf je ispao smiješan protiv Srbije kad je branio.
R

Rebus021

pre preko 1 godinu

Moze li jedno prvenstvo u bilo kom sportu da prodje bez euforije i ovakvih tekstova.
t

tipton

pre preko 1 godinu

Eto ne može, jer sport upravo služi za loženje i verovanje da i favoritu možeš uzeti skalp. Ovde se priča o nekom našem loženju na košarku i očekivanju zlata, pa Grci se lože još više od nas a poslednju medalju osvojili 2009. To je normalno.
t

tipton sta god znacilo

pre preko 1 godinu

U pravu si da nece proci bez lozenja,noralmalno je da budes realan dokle su ti dometi,a ne da si prvak sveta unapred,po tvom komentaru preko noci moze sve...
R

Rebus021

pre preko 1 godinu

Ovakvi tekstovi i sluze likovima kao sto si ti, nastavi da se lozis niko ti to ne moze zabraniti.
S

Samo hrabro

pre preko 1 godinu

Bravo momci, igramo odličan i brz rukomet za razliku od nekad, kad nam je svaki 3. napad bio neaktivan. A imamo mladu reprezentaciju koja će tek da pršti. Ne bi me čudilo i da Nemci izgube od Holandije, pa ni Argentina ne deluje naivna. Ako imamo isti broj bodova, jel se gleda gol razlika ili međusobni skor???

Dj_97

pre preko 1 godinu

Medjusobni skor
R

Rodaljević

pre preko 1 godinu

Ovo prenošenje bodova u drugi krug je nesto najdebilnije sto postoji u sportu. Pobedis u grupi tri levata koji su se zadesili na SP, i preneses 6 bodova dalje. Nista gluplje. Vratis sve na nulu i sibas dalje.

Dj_97

pre preko 1 godinu

Ako pobediš sva tri protivnika u grupi, prenosiš 4 boda, a ne 6 jer se prenose samo bodovi protiv reprezentacija koje su takodje prošle dalje.