""
""

Nove VRC prekomande – Škodina zverka pojačava Tojotine redove

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.04.17. | 10:49

Aktuelni šampion VRC 2 šampionata, Esapeka Lapi se pridružuje Latvali i Haninenu u Portugaliji

Sezona lova na VRC pojačanja se nastavlja. Esepaka Lapi, VRC 2 šampion pridružiće se Tojotinim vozačima, na reliju u Portugaliji. On će zadužiti trećeg “jarisa”, pošto su prva dva već dodeljena Latvali i Haninenu.
“ Ovo je onaj trenutak koji čekam život. Pružila mi se neverovatna prilika da vozim VRC automobil i ja sam zbog toga tako srećan. Nisam imao mnogo testiranja sa Tojotom, tako da ću morati da steknem iskustvo. Velika razlika između VRC i R5 vozila, ali ja ću korak po korak ići dalje, kako bi sve došlo na svoje. Cilj mi je da pokušamo da završimo reli bez problema”, rekao je oduševljeni Esapeka Lapi, a Tomi Makinen, šef Tojotinog tima ga u tome svesrdno bodri.
“Naravno da je Lapi veoma mlad takmičar, to je sigurno, kao što znam da nije imao dovoljno vremena da testira automobil pre prvog relija. Ja smo znam da će momak dati sve od sebe, jer su njegovi i timski ciljevi potpuno isti. On mora da završi reli, jer su nam svima potrebne informacije”, kostatacija je Tomija Makinena na temu novog VRC transfera.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

WRCTransferiTomi MakinenŠkoda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara