Strahinja Rašović (Foto: Starsport)
Strahinja Rašović (Foto: Starsport)

Novi Beograd pumpao samopouzdanje za derbi sa Radničkim

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.02.22. | 01:18

Vojvodina nije imala nikakve šanse na bazenu "11. april"

Nije Novi Beograd u Ligi šampiona i Regionalnoj ligi možda ubedljiv koliko su u klubu očekivali, ali mu u domaćem prvenstvu nema ravnog. Ekipa Dejana Jovovića zadržala je stopostotan učinak u Superligi, pošto je u zaostalom meču prvog kola drugog dela šampioanata Srbije upisala i sedmu recku - na bazenu "11 april" potopljena je Vojvodina – 22:7 (6:1, 6:0, 4:2, 6:4).

Uspeo je Jovović da stabilizuje ekipu nakon što ju je preuzeo od Vladimira Vujasinovića. Na debiju je tukao Barselonetu, potom posle preokreta savladao i Partizan, da bi protiv novosadske ekipe upisao i treću uzastopnu pobedu.

Izabrane vesti

Kada mu već u ranijem delu Superlige ništa nisu mogli Radnički i Partizan, pa i Crvena zvezda i Šabac, Vojvodina kao poslednjeplasirani tim na tabeli bila je nedorasli rival lideru šampionata. Ili kako su u najavi meča iz tabora Novog Beograda poručili, odličan sparing partner za pumpanje samopouzdanja pred derbi sa Radničkim koji je na programu u subotu u Kragujevcu

Najefikasniji u pobedi Novog Beograda bio je Strahinja Rašović sa četiri pogotka, koliko je na suprotnj strani imao Nikola Bogdanović, dok su po tri puta pogađali Nikola Jakšić i Draško Gogov.


tagovi

VK Novi BeogradVK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara