"Cvijić i Damnjanović"
"Cvijić i Damnjanović"

Novi ispit za rukometašice: Neka padne Francuska!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.12.14. | 10:09

„Današnja utakmica može da bude ključna, znamo kako Francuska igra i mislim da nam one leže. Takođe, sigurna sam da imamo bolju odbranu i napad, dok su one fizički dosta jake, pa nas očekuje žilav i težak susret“, rekla je Sanja Damnjanović

Cvijić i Damnjanović

Srpske rukometašice od 18 časova (RTS 2) igraju drugi meč u Grupi D na Evropskom prvenstvu. Pre dva dana vicešampionke sveta u Osijeku je srušio vladar Starog kontinenta, Crna Gora, ekipa Saše Boškovića dodatno je opterećena povredama, ali nijednog trenutka ne želi da klone duhom.
„Tačno je, mnogo toga nas muči, ali nema predaje. Današnja utakmica može da bude ključna, znamo kako Francuska igra i mislim da nam one leže. Takođe, sigurna sam da imamo bolju odbranu i napad, dok su one fizički dosta jake, pa nas očekuje žilav i težak susret“, rekla je Sanja Damnjanović, a prenosi Žurnal.

Izabrane vesti

U prvom meču sa Crnom Gorom nije bilo planirano da se na terenu nađe Andrea Lekić, ali je kapiten srpskog nacionalnog tima ipak stegao zube i istrčao na teren.
„Nisam planirala da igram, ali bilo je mnogo teško na klupi. Adrenalin je odradio svoje. Na to me je navela želja igračica, a Sanja je u jednom momentu sa terena pogledala u mene i pitala me da li mogu. Nisam imala izbor, morala sam nešto da probam, pa makar me to koštalo“, rekla je Andrea Lekić.

Andrei se otok na povređenom zglobu ponovo vratio posle meča sa Crnogorkama, pa ostaje da se vidi da li će i koliko moći da pomogne svojim koleginicama u meču sa Francuskom.

Srbija će čak i u slučaju poraza u ovoj utakmici imati priliku na još jedan popravni za dva dana protiv Slovačke (20.15), pošto u drugu rundu prolaze po tri najbolje plasirane ekipe iz Grupe.

(FOTO: MN press)


tagovi

Andrea LekićEP za rukometašice 2014Sanja Damnjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara