""
""

Očarani Lorenco: Dukati je Ferari motociklizma!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.12.16. | 09:45

Španac se divi, ali i podilazi Stoneru, kroz hvalospeve Dukatiju

Ako bi neko i zaključio da se Hohe Lorenco žestoko ulizuje novim šefovima to zaista ne bi bilo daleko od istine. Najnovijom izjavom španskog motocikliste veoma je lako potkrepiti tu tvrdnju. Pitanje je samo da li se Lorenco ulizuje ekipi kao takvoj, ili je po sredi dodvorivanje Kejsiju Stoneru? Naime, novajlija je odlučan u nameri da namami Australijanca za stalnog ekipnog i ličnog trenera.

Izabrane vesti

"Vrlo je uzbudljivo sve ovo! Zanimljiv je izazov za mene, jer niko posle Kejsija Stonera nije redovno pobeđivao na 'dukatiju'. Imao sam šansu da vozim motor posle trke u Valensiji, ali sada ne smem da ga vozim do kraja januara“, rekao je Lorenco i dodao kvalifikaciju koje se svakao niko iz sveta auti - moto sporta ne bi mogao stideti.
„Mogao bih ovaj motocikl da uporedim sa Ferarijem, jedva čekam da sve počne“,  javno se Lorenco obratio Dukatijevom motociklu, ali i javnosti koju zanima kako li će se snaći s novom italijanskom zverkom. Naime, Dukati bije glas da su takmičarski motori ove kuće „priča za sebe“. Jednostavno, nisu za svakoga...

„Ovaj motocikl ima posebnu magičnu auru, a Dukati proizvodi i upadljive motore za ulicu u sjajnim bojama. Siguran sam da mogu da zabeležim dobre rezultate, ali o tome ću posle odmora“, rekao je Dukatijevom ekipom očarani Horhe Lorenco.

(Foto: Action Images)


tagovi

Moto gpKejsi StonerHorhe LorencoDukati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara