Komentari na vest

Odbojkaška Subotica ima čudo od igrača: Džasper sravnio Zvezdu sa zemljom

G

Gostgost

pre 7 meseci

Zivim za dan kad cete ovakav naslov za Partizan da napisete, u bilo kom sportu. Postali ste Partizanov portal, i vec postaje mucno i naslove citati, a sta tek reci za tekstove
g

gost 762

pre 7 meseci

Peazna hala.To je suština.Zbog publike se igra.
G

Gost184885

pre 7 meseci

Da, mozda 200 gledalaca... To je bas malo.
G

Gost982982874

pre 7 meseci

Iskoristio je Spartak nekompletnu postavu CZ obzirom da drugi primac egipcanin Deyo nije jos rregistrovan i nije mogao da igra, a mladi primaci Zvezde Ilic i Stefanovic su ispod nivoa lige. Spartak je to koristio i celu utakmicu servirao na klince, koji na prijemu nisu mogli da se sastave, a ni drugi odbojkaski elementi im nisu nista bolji. Cela klupa CZ je losa i nazalost to je problem i to se videlo i pre pocetka sezone. Nijedna zamena sem mozda na dizacu u CZ nije ni blizu koja je potrebna, cak i za ovu nasu slabasnu ligu. Petrovic na dizacu, Nikolic na korektoru, Zugic i Deyo na primacima su glavni igraci i dok su kompletni bice potrebna ozbiljna igra da bilo koja ekipa iz lige odnese pobedu protiv CZ. Nazalosti i pored odlicne igra Zugica i Nikolica CZ nije uspela protiv Spartaka. Spartak se opet previse oslanja na korektora, kao i prethodne dve godine, primaci su srednjeg kvaliteta i kad stane korektor bice tesko da igraju. Servis je poprilicno slab, ali uz uvek odlicnu borbenost Spartak ce mnogima da pomrsi konce ali vise od 4,5 mesta nece moci.
M

MN99

pre 7 meseci

Ovaj Spartak je pobedio tursku Bursu pre par dana, a taj klub iako je prosečan u svojoj zemlji, prošetao bi se našom ligom samo tako. Doduše opet im je ovaj Amerikanac sasuo 38p. Slažem se da ovo može biti problem, ali verujem da će Spartak ove sezone biti glavni konkurent za titulu.
N

NM90

pre 7 meseci

Turska Bursa inače poznat klub u tri pm.
G

Gost19838588

pre 7 meseci

Bas me zanima kako ce izdrzati ovaj korektor Spartaka igrajuci s ovoliko lopti na 3 fronta kad budu igrali liga, kup, evropa. Ovaj stil zilion lopti na korektora, kako igra Vulikic kostala je vec titule Spartaka.
6

626262

pre 7 meseci

Mislim da u zvanicnoj statistici pise 34 poena, ali dvsksko vrhunska partija Jaspela. Cestitke mladom treneru Jovanovicu, mene licno je iznenadio pre svega zbog iskustva. Prvo kolo je tek, ko zna kako ce se sve razvijati, srecno svima. Poruka sportskim novinarima je da svi malo dublje udje u odbojku, zasluzili smo.