Komentari na vest

Odlazak Božje levice – besmrtni srpski heroj rekao zbogom! Osvojio sve i dotakao večnost

r

realnoooo

pre 24 dana

Hvala!!!
S

Spacebound

pre 24 dana

Hvala za sve!!!! Samo nemoj Sapicevim putem!!
M

Miloš Kosovac

pre 24 dana

Klasična legendčina!
d

drago10

pre 24 dana

hvala ti legendo
g

gostdjole

pre 24 dana

hvala za radosne trenutke! ponos ste nas!
S

Sija Sunce kao zlato

pre 24 dana

Vaterpolo ne moze da se poredi sa kosarkom, o fudbalu da ne pricamo ali koliko su mi srecnih trenutaka doneli ovi momci i Filip kao jedan od najboljih. Svaka cast na karijeri, medaljama, uspesima..Uzivaj legendo!
T

Tokyo 2020

pre 24 dana

MA FILIPOVIC EVOO KAPITENAAA BRAVO BRAVO BRAVO!!! EVO FILIPOVICA KADA TREBA DA UDARI OVE SPANCE NAPOKON!!!!
м

мислим стварно

pre 24 dana

Ја мислио умро
Б

Белграно

pre 24 dana

Легенда и бескрајно му хвала за све са репрезентацијом.
G

Gooxy

pre 24 dana

Fico hvala ti za sve medalje,uspjehe,radosti.ziv bio
A

Adrian Mutu

pre 24 dana

I eto umesto da je zadnju godinu u karijeri završio u partizanu gde bi bio primer mladjima gde bi zbog njega još neko došao on je potrčao za siguricom pokazao je koliko je veliki igrač ali ne i čovek a prvi je dizao glas kako se partizan ugnjetava i kako će mu baš on pomoći jak na rečima ali ne i na delu dok on osvaja trofeje sa veštačkim klubom njegov je ispao u drugu jadransku ligu i igra po tudjim bazenima.... Ali spreman je novi naslednik prvo udovičić pa šapić sledeći je filipović zajedno sa gocićem da povedu neki kabinet
1

1912

pre 24 dana

Ako je već tako u vaterpolu, košarci i fudbalu onda možete da konstatujete sledeće: Malo je Jugoslovensko sportsko društvo za ovoliki broj "izdajnika" kako ih sami karakterišete. Zaslužili ste da propadnete.
t

tatamata

pre 24 dana

onaj gol u polufinalu protiv spanaca na prosloj olimpijadi cu pamtiti vecno. ako me tad nisu culi svi u kraju nisu nikad. dugo ce srbija cekati ovakvog igraca.. uzivaj u penziji.
O

Oksi

pre 24 dana

Koliko potcenjen sport, Filipovic je cudo, jedan od najbojih sportista svih vremena. Sigurno u top5 nasih ikad!
h

hdhdk

pre 24 dana

Fićo legendo najveći si a navijački obojeni smradovi koji će sad da te pljuju u komentarima treba prvo da pogledaju ovaj nepregledni spisak medalja koje si osvojio i da shvate da si na prvom mestu Srbin i čovek a tek onda bivši igrač Partizana (ovo kažem kao navijač C.Zvezde).
M

Mirković79

pre 24 dana

Niko ne treba da ga pljuje, samo je bilo čudno da ide u Šapićev projekat iz Olimpijakosa, a nije došao u Partizan da završi karijeru. Pre njega su se u Partizanovoj kapici oprostili Mitrović i Aleksić koji su pokazali dozu ljubavi prema crno-belina. Za Filipovića znam da je bio u upravnom odboru Partizana, ne znam da li je još i da je pokušao da popravi stvari pre dve sezone.
P

Pavel Nedved

pre 24 dana

Niko ga ne pljuje samo reč se ne drži kunuo se u ljubav prema partizanu a kad god je bilo love u srbiji on je odlazio u te klubove uvek zaobilazeći partizan tako i sad umesto za primer da se vratio on je otišao da igra za nbg najnebitniji sportski kolektiv koji postoji ali štose tiče reprezentacije svaka čast
K

KM12

pre 24 dana

Oprasta se jedno peti put