(© CEV)
(© CEV)

Olimpijakos i Travica idu na 31. titulu

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.04.23. | 22:08

Atinjani poveli protiv PAOK-a

Ako je sudeći po prvoj utakmici finala grčkog prvenstva, Olimpijakos je spreman da se vrati na pobedničko postolje. Posle meča u Atini, crveno-beli vode protiv PAOK-a 3:1 (20:25, 25:17, 25:19, 25:21)

Crno-beli su na megdan Pirejcima došli puni samopouzdanja posle niza od 13 pobeda, ali to nije bilo dovoljno da zaustave najtrofejniji klub države za koji igra Dragan Travica, sinnekadašnjeg selektora Srbije i Crne Gore, Ljubomira Travice. Olimpijakos i posle lošijih rezultata u Kupu i Liga kupu nije odustao od naslova koji mu je prošle godine izmakao, kada je u finalu bio bolji Panatinaikos.

Izabrane vesti

Solunci trofej čekaju još od 2017. godine i činilo se da im nikada nije bio bliži, ali do neizvesne utakmice kakvoj su se svi nadali nije došlo, a razlog za to je upravo loša igra crno-belih, od prvih sedam poena Olimpijakosa u trećem setu čak pet bilo je na grešku protivnika.

Naredni susreti finalne serije zakazani su za 22. i 25. april, a crveno-beli će biti u prilici da uveličaju kolekciju trofeja pošto imaju deset puta više titula od „neiskusnih“ rivala ( PAOK je osvojio samo tri).




tagovi

OdbojkaOK Olimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara