Komentari na vest

Orbović: Za godinu, dve – napad na medalju

S

Slika

pre preko 1 godinu

Imam u stamu sliku Đokovića i Tijane Bošković. Tek sada vidim koliko vrede kad pogledam ove luzere u rukometu...
C

Ciklus

pre preko 1 godinu

Kokoškov se ne plasira u Tokio i odmah otkaz u košarci , Kovač sa odbojkašima uzeo zlato 2019 na evropskom ali nije u kvalifikacijama izborio plasman u Tokio i odmah otkaz. Ovaj Đerona zaštićen kao beli medved. Čovek evropsko i svetsko prvenstvo prodaje maglu, dva puta nije izborio plasman na olimpijske igre.
p

pa zar ne

pre preko 1 godinu

Orbovicu najjadniji komentar koji si mogao da daš, bice bolje u buduće, komentar da se smiri nacija. Bolje spremaj narednu utakmicu i ćuti.
Л

Ложач

pre preko 1 godinu

Хахахаха, подсећали још неког ово на ону чувену Уснијину из 2012,13,14,15... 'Бољи живот за 2, највише 3 године'
M

Mihajlo.

pre preko 1 godinu

Momci svaka cast kapa dole. U ove dve utakmice uopste niste ponizeni izadli ste podig ute glave. Napredak je ogroman ko se iole razume vidi. A vi veliki strucnjaci mani te si glupavih komentara, i bar jednom pruzite podrsku nekom nasem sportisti.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Prica o medalji vise nego neukusna... I govori da ni svest niste unapredili a kamoli igru...Rutinski gubite od svake iole bolje ekipe, kamoli od najboljih, tu kad im ne ide, vi se sami sklonite sa terena, mentalitet nula, nadobudni samo u ovakvim izjavama bez ikakvog pokrica Mada objektivno nemate kvalitet, da nije pumpanja saveza i skupog trenera ni ovoliko ne bi ste postigli, skup prosecnih igraca u prosecnoj do ispodprosecnoj ekipi...bez igraca u oba pravca, bez izuzetnog bez igraca top evropskog nivoa, ni trenutno, ni u najavi, ni na vidiku, suvi prosek... Prodjite nekad grupu za pocetak ..mada ocigledno je da niste u stanju...
M

Mokijano

pre preko 1 godinu

Srbija i dve do tri godine, u čemu god hoćeš...
O

Ooo

pre preko 1 godinu

Hahahaha.Koje izjave strasno.Pa vi ni za 33 godine necete medalju osvojiti.
3

318362

pre preko 1 godinu

Realno i ja sam frustiran kao i 90% ljudi , ali s’ obzirom da do pre 3 nedelje niko skoro nije ni znao da pocinje prvenstvo u rukometu , a posle jedne utakmice su svi mislili uzimamo medalju , sto uopste nije realno . To je ekvivalent kao da je Djokovic zdrav izgubio u prvom kolu od Karabljes Baene . Momci su igrali solidno i sa mnogo zelje , ali nekada to nije dovoljno , pritom povrede su nas osakatile , ko god je igrao timski sport zna koliko znaci kada jedna karika nedostaje , a kamoli dve . Nade ima , zelje ima , mladi jesu , tako da je sasvim sigurno da smo se pomerili sa nulte tacke rukometa u kojoj smo bili poslednjih godina .
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Nigde se mi nismo pomerili. Gubili od jačih uvek i to nastavili.
L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

Bukvalno mi i Norveška je omjer Djokovic, kad je zdrav i Dimitrov, Čilić Šapovalov, solidni igraci, namuče ga pa ih Đoković slomi. Tako i i mi u rukometu, solidni smo, ali nismo veliki kao i u fudbalu. I to je ok, za zemlju od 6, 5 miliona učestvovati na većini prvenstava u kolektivnim sportovima i ne biti topovska hrana. Kad pogledamo zemlje slične veličine i stepena razvoja - npr Bugarska, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Češka, Hrvatska od svih smo sa izuzetkom Hrvatske bolji u svim kolektivnim sportovima. Drugo sto neko misli da smo nebeski narod, a najavljeno četvrtfinale je nesto iznad dometa trenutno, a logično da postavljaš domet malo iznad svojih mogućnosti, da bi se radilo više i da ne bi bilo opuštanja